The Last of Us: Scenárista slibuje šokující scénu, která byla z videohry vystřižena

The Last of Us: Scenárista slibuje šokující scénu, která byla z videohry vystřižena | Fandíme seriálům
Sony Computer Entertainment
Zobrazit dalších 10 obrázků
Tvůrci si dávají záležet, aby nepošlapali originál žádnými šílenými nápady. Jejich záměrem je, aby se fanoušci do The Last of Us znovu zamilovali.

Scenárista Craig Mazin je na novinky k chystanému seriálu The Last of Us sdílný a tak není divu, že v dalším rozhovoru k němu prozradil opět něco nového. Na scénáři se pilně pracuje a minule Mazin hovořil o tom, že v seriálu na nás bude čekat rozšířený příběh. Na tuhle zprávu teď navázal a řekl, že součástí tohoto rozšíření bude i scéna, která se nakonec do videohry nedostala.

Když mu o ní tvůrce videohry Neil Druckmann řekl, Mazina to nadchlo a museli by jej podle vlastních slov zastřelit, aby ji nevepsal do scénáře. Scenárista ohledně pasáže konkrétní nebyl, ale prý nám z ní spadne brada. Zároveň dodal, že to je jeden z příkladů, jak organickým způsobem seriálový příběh rozšířit, aniž by odváděl pozornost od postav, které si fanoušci zamilovali.

The Last of Us: Nastupující herecká hvězda projevila zájem o roli Ellie
 

Cílem tvůrců není, aby v nás seriálová adaptace zachovala lásku k The Last of Us, ale aby nás přiměla se do The Last of Us znovu zamilovat, ale jiným způsobem. Ačkoliv tentokrát nebudeme držet v ruce ovladač a příběh budeme sledovat jenom z pozice diváka, tak bychom neměli přijít o hromadu zážitků. Zdá se, že Mazin a spol. k projektu přistupují citlivě a adaptace má zachovat všechno, co se nám na videoherní předloze líbilo a přidat ještě něco nového, co jsme neviděli a co fanoušci snad ocení. Nemáme však čekat žádné šílené epizody, v nichž hrdina Joel naskočí na motorku a vydá se bojovat s gangem motorkářů.

Seriál se má zaměřit na postavy pořádně do hloubky, což by se celovečernímu filmu nepodařilo. Před lety se filmová adptace sice chystala, nicméně Mazinovi seriálový formát v tomhle případě vyhovuje mnohem více, protože kouzlo příběhu The Last of Us dle něj tkví v jeho délce, kde se pozvolna budovaly vztahy mezi postavami.

Zdroj: Eurogamer

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu