Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují

Velký přehled toho, které seriály byly v poslední době zrušené, a které pokračují | Fandíme seriálům
Netflix, HBO, Peacock, AMC, Amazon
Zobrazit dalších 41 obrázků
Stanice a streamovací služby informují o obnovených a zrušených seriálech, jsou mezi nimi i vaši oblíbenci?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

V posledních týdnech televizní stanice a streamovací služby informují ve velkém o obnovených i nově zrušených seriálech. V záplavě zpráv jste možná přehlédli některé vaše oblíbené seriály, tak jsme si pro vás připravili souhrnný článek, ve kterém jednotlivé zprávy v krátkosti probereme.

TOP 15 seriálů, které se budou v září rvát o zájem diváků
 

Začneme u dosavadního krále streamovacích služeb. Netflix je největším producentem vlastního obsahu, což souvisí i s velkým množstvím zpráv o jeho chystaných, přerušených i ukončených seriálech. Pozitivní zprávu přinášíme všem divákům, které na jaře zaujala novinka Outer Banks. Kriminálně laděné coming-of-age drama se točí kolem hledání pokladu a dočká se druhé sezóny. Ta si odbyde premiéru v průběhu příštího roku.

Druhé série se dočká i seriálová adaptace mangy od Bena Dunna s názvem Válečná jeptiška (Warrior Nun). Akční fantasy seriál pojednává o osiřelé dospívající dívce, jež se probudí v márnici a zjistí, že má nové superschopnosti. Stává se z ní vyvolená nositelka svatozáře tajné sekty jeptišek, které loví démony. Pokračování se dočká i kritiky vyzdvihované izraelské drama Shtisel. Netflix vyjednal práva na vysílání třetí série, jež naváže na dění předchozích dvou řad z let 2013 a 2015. Poté, co bude nová řada uvedena v domovské Izraeli, bude vypuštěna celosvětově skrze Netflix. V září streamovací služba také obnoví natáčení oblíbeného sci-fi seriálu Ztraceni ve vesmíru.

Netflix
Válečná jeptiška

Vedle obnovování seriálů jich Netflix zároveň několik zařízl. Nehezký osud potkal loňskou The Society (Lidská společnost) a letošní menší karanténní hit I Am Not Okay With This. Zrušení obou seriálů je o to překvapivější, že jim nejprve Netflix odklepl druhé řady, ale během léta oznámil jejich zrušení. Mohou za to okolností kolem koronavirové pandemie. Z vyjádření Netflixu se zdá, že seriály utnul kvůli tomu, že natáčení v době stále probíhající koronavirové pandemie je natolik nákladné, že u těchto dvou titulů se mu nevyplatí pokračovat. Stejný osud potkal i titul Pěstírna masa (Altered Carbon). Cyberpunkové sci-fi Netflix ukončil z důvodu vysokých nákladů, jelikož seriál oplývá velkým množstvím vizuálních efektů a druhá řada neměla dostatečnou sledovanost. Dejte nám vědět v komentářích, jestli vás předčasných konec těchto seriálů bude mrzet.

Netflix dále ruší také dva méně známé komediální seriály. Konkrétně The Big Show (stihla se jediná řada) a Ashley Garcia: Genius in Love, spin-off seriálu Ashley Garcia a rozpínání vesmíru. Ale pojďe na veselejší zprávy.

Mohli jste si povšimnout, že na Netflixu je od srpna dostupný seriál Cobra Kai, který vznikl původně na platformě YouTube Premium. Seriál se dostal na Netflix díky tomu, že na něj streamovací gigant zakoupil práva a třetí sezóna si odbyde premiéru právě na Netflixu. Datum premiéry třetí řady zatím stanoveno nebylo, ale jelikož se nadcházející sezóna stihla natočit ještě před nástupem koronaviru, tak se předpokládá, že ji Netflix uvede již během letošního podzimu.

Netflix
Ozark

Na závěr z části o Netflixu máme zprávy o natáčení čtvrté a zároveň finální sezóny seriálu Ozark a zahájení produkce druhé řady titulu Zámek a klíč (Locke & Key). Start natáčení Ozarku je naplánován na 9. 11. Hlavní hvězda seriálu Jason Bateman uklidnil v nedávném prohlášení fanoušky tím, že vše běží podle plánu, a že pokud se situace kolem pandemie dramaticky nezmění, tak se opravdu začne natáčet na začátku listopadu. Druhá série hororově laděného Zámku a klíče by se měla začít natáčet ještě během letošního září v Kanadě. Tvůrci by chtěli druhou sezónu dotočit do března příštího roku, takže bychom se nové řady mohli dočkat během léta příštího roku.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Jaro | 13.09.2020 17:55
Skoda, že zrušili Altered Carbon, mam rád cyberpunky prešpikované technikou, žiaľ to väčšinou nemá veľkú sledovanosť.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu