Pán prstenů je podle herečky naprosto kolosální seriál

Pán prstenů je podle herečky naprosto kolosální seriál | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 7 obrázků
Herečka si nemyslí, že by nějaký televizní projekt, kromě seriálů od Marvelu, mohl být větší, než Pán prstenů. 

Studio Amazon před dvěma lety šokovalo televizní svět, když oznámilo rozsáhlý seriál na motiv fantasy Pán prstenů. Seriál se bude odehrávat 3 441 let před událostmi Společenstva prstenu a těšit se můžete například na postavy Elronda, Saurona či mladé Galadriel. Tu v původní trilogii naprosto skvostně ztvárnila Cate Blanchett, musela ovšem předat štafetu a v seriálu si ji zahraje Morfydd Clark, jenž by v dohledné době měla perlit v hororu Saint Maud. Natáčení seriálu se po pauze opět rozběhlo a Morfydd Clark se vyjádřila k rozsáhlosti projektu. Máme čekat něco opravdu epického.

Již dříve jsme avizovali, že rozpočet činí zhruba jednu miliardu dolarů a najali se prvotřídní tvůrci. A jak to tak vypadá, tvůrci opravdu vědí, jak s penězi naložit. „Cítím se, že zvládnu masivní věci, díky tomu, že dělám na Pánovi prstenů. Počet lidí pracujících na tomhle seriálu je neustále ohromující. Práce jednoho chlapa spočívá jen v tom, aby kontroloval, jak prach reaguje na kroky a dech. To by mě nikdy předtím ani nenapadlo. Kromě něčeho jako třeba Marvel si nemyslím, že by věci mohly být větší než tenhle projekt,“ prozradila s úžasem herečka.

Její slova opravdu dokážou nalákat. Je vcelku jasné, že pokud se chce Amazon vyrovnat projektům jako Hra o trůny nebo dokonce původní trilogii Pána prstenů, musí seriál vypiplat do nejmenšího detailu. Rozpočet, tvůrčí tým, počet lidí i neuspěchané natáčení dává příslib, že se opravdu dočkáme bezprecedentně epické podívané. V galerii se na můžete podívat na nejepičtější scény z filmové trilogie.  

Zdroj: NME

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

prasezlesa | 24.09.2020 16:01
Teď ještě, aby to nedopadlo tak tragicky jako Zaklínač od Netflixu...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu