Stranger Things: Představitelka Eleven málem sekla s herectvím

Stranger Things: Představitelka Eleven málem sekla s herectvím | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 14 obrázků
Důvodem bylo odmítnutí v počátcích její kariéry.

Než se proslavila rolí v seriálovém hitu Stranger Things od Netflixu, snažila se herečka Millie Bobby Brown získat roli v populární Hře o trůny. Odmítnutí ji malém odradilo od další snahy prorazit v hereckém odvětví. Mladá herečka to nedávno řekla během svého vystoupení v talk show Jimmyho Fallona.

“Myslím, že jsem jen byla sklíčená odmítnutími, což říkám všem. Tohle odvětví je jich plné. Dostanete 'Ne', hodně 'Ne' předtím, než uslyšíte 'Ano'. Chodila jsem na konkurzy na reklamy, na cokoliv popravdě. A pak jsem měla konkurz pro Hru o trůny a tam jsem byla odmítnutá. To pro mě bylo hodně těžké, hádám, že jsem opravdu chtěla tu roli. Jeden z mých posledních pokusů pak byl seriál od Netflixu nazvaný Montauk,” popsala počátky své kariéry herečka.

A zbytek, jak už dnes víme, je historie. Montauk byl násleně přejmenován na dobře známé Stranger Things, kde si Bobby Brown zahrála Eleven, dívku s magickými schopnostmi a jednu z hlavních rolí. Stala se tak jednou z nejznámějších dětských hereček současnosti vůbec.

Níže si můžete pustit celé vystoupení Millie Bobby Brown u Jimmyho Fallona, ve kterém mluví právě mimo jiné i o počátcích své kariéry. Rozhovor poskytla při příležitosti vydání jejího nového dobrodružného filmu Enola Holmes, který je ke zhlédnutí na Netflixu. V galerii si herečku můžete připomenout v rolích Eleven a aktuální Enoly.

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Gorko | 14.10.2020 12:11
Dobre ze to neudelala a zato jsem nesmirne rad ze se mohu divat na jeden z nejlepsich serialu vsech dob. Pokazde kdyz vejde na scenu tak jde videt ze tam je ona ne nekdo jiny. Takovy talent ma malokdo.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu