The Mandalorian: Druhá řada o sobě dává vědět novými teasery

The Mandalorian: Druhá řada o sobě dává vědět novými teasery | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 15 obrázků
Pedro Pascal kromě toho prozradil, jaký měl pocit z toho, že jeho roli v první sérii z velké části ztvárnili kaskadéři.

Netrpělivě očekávaná druhá řada Star Wars seriálu The Mandalorian je již doslova za rohem - premiéra první epizody na Disney+ proběhne již 30. 10. Čekání můžou mezitím zkracovat alespoň propagační materiály, zejména samozřejmě trailery. Toho prvního jsme se dočkali již v polovině září a nově se na světlo světa dostaly dva nové teasery. Ty jsou oproti starší plnohodnotné ukázce podstatně kratší - oba trvají pouhých 30 sekund. Přesto však nabízí hned několik nových scén a záběrů. Mimojiné lákají na další využití jetpacků v akčních scénách nebo návrat na písečnou planetu Tatooine. Videa naleznete pod článkem.

The Mandalorian: Je Ahsoka Tano v druhé sérii oficiálně potvrzena?
 

Upoutávka však nepřínáší jediné novinky, které jsme se o druhé sezóně dozvěděli. Objevily se i informace o výraznější roli Pedra Pascala, který ztvárňuje ústřední postavu Din Djarina. Po vydání první řady bylo překvapivě zjištěno, že se herec pod hrdinovou helmou ve velké části případů vůbec nenacházel a jeho práci na place nahradili převážně kaskadéři. Na starost herec reálně dostal v podstatě pouze hlas a scény, kde se objevuje jeho tvář.

Druhá řada však toto změnila a Pascal by se ve druhé řadě měl podle všeho pod maskou objevovat ve větší míře. V novém rozhovoru herec zavzpomínal, že mu nedostatečná přítomnost na place první série někdy vadila. Především z toho důvodu, že neměl plnou kontrolu například nad scénami, ve kterých jsou dva charaktery postaveny tváří v tvář. Když je však člověk součástí tak velké značky, jako je Star Wars, jednoduše je prý pouhým „pasažérem”, který se musí podřídit tomu, co říkají hlavní tvůrci.

V galerii naleznete řadu zajímavých věcí - mimo jiné nové plakáty, figurky, papírové podobizny, artworky, které například ukazují původní podobu titulního Mandaloriana, nebo fanouškovské artworky. Tak se určitě běžte podívat.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu