The Son: Jake Gyllenhaal znovu spojí síly s režisérem nové Duny

The Son: Jake Gyllenhaal znovu spojí síly s režisérem nové Duny | Fandíme seriálům
Pathé
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriálová adaptace románu slavného autora severských detektivek Joa Nesbøho na palubu rovněž přibrala tvůrce populárního Westworldu.

Denis Villeneuve je jedním z nejlépe hodnocených filmových tvůrců současnosti. Za poslední dekádu kanadský režisér přišel hned s několika klenoty - stačí zmínit například Příchozí nebo Blade Runnera 2049. Aktuálně má pak plné ruce práce s novou výborně vypadající adaptací ikonické Duny. Nemalá část jeho dosavadní tvorby se nesla ve spolupráci s Jakem Gyllenhaalem, se kterým Villeneuve v roce 2013 natočil hned dva snímky - mysteriózní Zmizení a znepokojivého Nepřítele. Po sedi letech se cesty dvojice znovu zkřížily. Tentokrát na televizním poli v podobě seriálu The Son.

Připravovaná minisérie vznikající pod hlavičkou HBO bude adaptovat stejnojmennou knižní předlohu úspěšného norského spisovatele Joa Nesbøho. Hlavním hrdinou románu je mladý vězeň Sonny Lofthus, který se rozhodne z vězení uniknout, aby pomstil smrt svého otce.

Dexter ohlašuje návrat na televizní obrazovky
 

Gyllenhaal se ujme ústřední role a zároveň bude sérii i produkovat stejně jako Villeneuve, který si také vezme na starost režii všech epizod. Produkce se navíc ujali i Jonathan Nolan a Lisa Joy - autoři oceňovaného Westworldu. Showrunnerem se stal Lenore Zion (Miliardy). Při pohledu na tvůrčí tým doslova překypující talentem je již nyní jasné, že je projekt ve velice dobrých rukou. Datum vydání v tuto dobu bohužel nebylo odhaleno.

V galerii si můžete prohlédnout nejvýznamnější snímky z Villeneuveho repertoáru. Rovněž můžete zhlédnout trailer na nedávno odloženou Dunu.

Titulní fotografie pochází ze snímku Nepřítel.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu