The Mandalorian 2: Vrátí se mimozemšťan známý z návratu Jediho - foto

The Mandalorian 2: Vrátí se mimozemšťan známý z návratu Jediho - foto | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Rovněž jsme se dozvěděli, kdy by se měla začít natáčet minisérie s Obi-Wanem Kenobim.

Premiéra druhé řady Mandaloriana, prvního hraného seriálu ze světa Star Wars, je již skutečně blízko - dočkáme se jí již 30. 10. Přesto toho o ní mnoho nevíme. První trailer prozradil, že se hlavní hrdina Din Jarin (Pedro Pascal) bude snažit svého chráněnce Baby Yodu nějakým způsobem dostat do bezpečí, detaily tohoto procesu jsou však vesměs neznámé. Nově by měly být o něco jasnější - najevo totiž vyšly nové informace o první epizodě.

The Mandalorian: Nová upoutávka je plná akce, ale drží karty blízko u těla
 

Vděčit za ně můžeme uniklé fotografii. Můžeme na ní vidět hned několik zajímavých věcí. Titulní Mandalorian se nachází v jakémsi baru, který se díky svému nezaměnitelnému designu s největší pravděpodobností nachází na pouštní planetě Tatooine, která byla ostatně již ukázána ve starším teaseru. Spolu s ústředním hrdinou se pak na snímku nachází jedinec z mimozemské rasy Weequayů. Ta bude dobře známa všem fanouškům Hvězdných válek, poprvé se totiž objevila již v Návratu Jediho, kde její příslušníci plnili úlohu strážných Jabby Hutta. 

Únik rovněž prozradil, že by měl první díl trvat 52 minut, tedy více než jakákoliv předchozí epizoda. Snad se tedy dočkáme nějakých zásadních odhalení. To, že bude druhá řada bohatá na různé zvraty a důležité události, nově potvrdil i fakt, že Disney neumožní kritikům vidět druhou řadu vidět s předstihem. Podle všeho se bojí úniku spoilerů.

Mandalorian pak není jediným Star Wars seriálem, kolem kterého se v poslední době vyrojily novinky. Mimo jiné se objevily i nové informace o připravované minisérii s Obi-Wanem Kenobim. Podle Ewana McGregora by mělo natáčení začít již v březnu příštího roku - premiéra by tudíž pravděpodobně měla připadnout na rok 2022. Herec údajně již podstoupil kostýmové zkoušky a z celého projektu je prý velmi nadšený. Mimo jiné i díky Mandalorianovi, který byl dle jeho slov velice dobrý.

Zdroj: Happy Sad Confused

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu