Zaklínač vzpomíná na svá dosavadní monstra a kratičce nahlíží do 2. řady

Zaklínač vzpomíná na svá dosavadní monstra a kratičce nahlíží do 2. řady | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Podívejte se na video rekapitulaci monster z první série Zaklínače a nové fotky z natáčení druhé řady.  

Netflix zveřejnil nové video k Zaklínači s názvem Monster Mash, jež obsahuje všechny monstra, se kterými se Geralt (Henry Cavill) setkal v první sezóně. Promo video rovněž obsahuje dvě příšery, které diváci teprve uvidí v průběhu druhé sezóny. Minutové video se ve velkém začalo šířit na sociálních sítích během Halloweenu, přičemž Netflix v popiscích  lákal na objevení dvou nových monster, například popisek na Instagramu zněl: „To není trik, můžete tady najít dvě koledy.

Zaklínač: Nové kostýmy Yennefer a Ciri na fotkách z natáčení
 

Nová monstra můžete ve videu zahlédnut zhruba v patnácté a třicáté vteřině. V patnácté sekundě si povšimněte plazící se masy, která vypadá jako seno nebo tráva slepená krví a vnitřnostmi, je zde vidět i oční bulva. Ve třicáté vteřině vidíme tři lebky a kostry vedle sebe. Všechny na sobě mají roztrhané oblečení a šperky. Kostry se nacházejí nejspíše v nějaké temné jeskyni a svítí na ně odněkud světlo. I když jsou tyto krátké záblesky zajímavé, stále nám příliš neříkají o typech monster, kterým bude Geralt čelit ve druhé řadě. Video si můžete přehrát na konci článku, v galerii můžete vidět screenshoty obou monster.

Na sociálních sítích se objevily nové fotky z natáčení. První série fotek pochází z placu u města Yorkshire ve Velké Británii. Na fotkách je vidět Geralt v nové zbroji, která se rozebírala již u prvních promo fotek k druhé řadě.

Dále se můžete pokochat novou zbrojí Nilfgaardianů, jež se velmi liší od té z první řady. Na fotce je vidět herec Eamon Farren jako Cahir pochodující v nové černozlaté zbroji.

Scény pro druhou řadu Zaklínače se natáčely i ve zřícenině klášteru Fountains, která se nachází v anglickém hrabství Severní Yorkshire. Ruiny kláštera posloužily pro velkou scénu s elfy.

Zdroj: Collider

Foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu