Lucifer: Druhá polovina 5. řady se ukazuje v novém videu

Lucifer: Druhá polovina 5. řady se ukazuje v novém videu | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television/Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nová série kriminální komiksovky s vládcem pekel v hlavní roli se musela rozdělit na dvě poloviny, ta druhá se nově blíže představuje.

Koronavirová pandemie na jaře zasáhla desítky velkých seriálových produkcí a výjimkou nebyla ani oblíbená fantasy kriminálka Lucifer. Ta měla letos přijít s šestnáctidílnou pátou řadou, tvůrčí tým byl však kvůli vypuknutí nákazy donucen natáčení pozastavit. Na rozdíl od dalších projektů však naštěstí pro fanoušky tvůrci ve výsledku nemuseli kompletně posunout premiéru o dlouhé měsíce. Namísto toho nalezli povedený kompromis a divákům v srpnu dokázali naservírovat alespoň první polovinu nových epizod.

Lucifer: 6. řada bude kratší, než by fanoušci doufali
 

Přestože se tedy alespoň nějakých nových dílů fanoušci dočkali, na další polovinu páté série musí nadále čekat. Naštěstí se zdá, že by již mohla být relativně blízko. Na konci září se znovu spustily kamery, aby se dokončila poslední šestnáctá epizoda, dobrým znamením rovněž je, že se na povrch již dostávají první ukázky. Zářijová prezentace DC FanDome lákala na hudební epizodu Bloody Celestial Karaoke Jam a nově se ukázal další zhruba minutový teaser, který se zaměřuje na postavu Chloe (Lauren German) a ukazuje i nové záběry. Snad bychom se tedy brzy mohli dozvědět, kdy se k nám přesně zbylá osmička epizod dostane. Ukázku si můžete pustit níže.

Zdroj: TV Line
 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu