Ordinace v růžové zahradě skončí v příštím roce. Podívejte se, co na svou životní roli říká Petr Rychlý

Ordinace v růžové zahradě skončí v příštím roce. Podívejte se, co na svou životní roli říká Petr Rychlý | Fandíme seriálům
TV Nova
Zobrazit dalších 16 obrázků
Nova oznámila konec Ordinace v růžové zahradě, kdy diváci uvidí poslední díl? 

Nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě přeci jen skončí. Po dlouhých patnácti letech a 730 000 odvysílaných minutách se stanice TV Nova rozhodla seriál ukončit. Fanoušci se rozloučí se svými hrdiny během první poloviny příštího roku. Konkrétní datum není známo. Nova pouze ohlásila, že poslední díl bude odvysílán před létem, takže nejspíše na začátku června.

Nova na Vánoce vsadí na české pohádky a disneyovky z posledních let
 

Za koncem seriálu nestojí zřejmě nic jiného než výrazný pokles sledovanosti. Stanice Prima ukradla značnou část diváků Ordinace svou oddychovou Slunečnou, která namísto vypjatých situacích v nemocnici sleduje pletky a romantické vztahy na statku. Vloni Ordinaci sledovalo v průměru 1,1 milionu diváků, zatímco letos průmětná sledovanost nepřekročila 900 tisíc diváků.

Ředitelka výroby TV Nova Monika Hasmanová se k ohlášení konce seriálu vyjádřila takto: „Je to pro nás emotivní záležitost, většina z nás se seriálem zestárla, těžko hledat nějaká srovnání. Pokud si nějaký pořad udrží své místo v hlavním vysílacím čase po více než 15 let a navíc se vysílá po dvou epizodách v týdnu, je to zkrátka fenomén, který jen tak nezmizí. Ještě ale neříkáme poslední slovo a máme nachystanou nabitou sezónu, která v roce 2021 přinese nespočet dramatických situací, napětí, láskyplné momenty a okamžiky plné emocí v dávce, kterou ještě diváci nezažili. Těšíme se na to a chceme si to spolu s diváky opravdu užít.

Od startu vysílání v roce 2005 se v seriálu vystřídala řada známých i teprve debutujících herců, jejichž kariéra od dob Ordinace nabrala na obrátkách, ale i těch, k nimž divácká přízeň pomalu vyhasíná. Prakticky jediným hercem, jenž v seriálu zůstal od samého začátku až dodnes, je představitel gynekologa Čestmíra Mázla Petr Rychlý. Nova s hercem vydala krátký rozhovor, ve kterém Rychlý s vděčností popisuje, jak byl v roce 2005 rád za možnost vymanit se ze škatulky televizního baviče. Celý video rozhovor najdete zde.

Zdroj: TN Nova, Nova Plus, Lupa

Foto: TV Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

karel | 22.04.2021 19:35
karel zvolánek
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu