Seriálový vesmír Arrowverse možná představí vlastního Green Lanterna

Seriálový vesmír Arrowverse možná představí vlastního Green Lanterna | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Natáčení 7. řade Flashe muselo být mezitím pozastaveno kvůli koronaviru.

Propojené seriálové univerzum The CWverse (které je však obecně známo pod přízviskem Arrowverse) se od roku 2012, kdy si premiéru odbyla první řada zakládající série Arrow, rozrostlo do obrovských rozměrů a na televizních obrazovkách ukázalo skutečně velké množství hrdinů. Mezi nimi se objevili i ti nejikoničtější - například takový Flash nebo Superman. Nově se objevily spekulace, že by se mohla ukázat další komiksová legenda v podobě Green Lanterna.

Tyto debaty zažehl fakt, že se v CWverse znovu ukáže David Ramsey, který v Arrow ztvárnil postavu Johna Diggla jinak známého pod svým alter egem Spartan. Detroitský rodák se jednak několikrát posadí do režisérského křesla, rovněž se pak ve čtyřech nových dílech seriálů Superman & Lois, Supergirl, The Flash a Batwoman ukáže ve své staré roli. V jedné z epizod Legends of Tomorrow se však objeví jako neznámá postava. A podle mnohých hlasů by touto postavou měl být právě Green Lantern. 

Batwoman: Teaser poprvé ukazuje novou hrdinku v akci
 

V letošním finále završeného seriálu Arrow jsme totiž mohli Johna Diggla sledovat, jak se přestěhoval do Metropolis poté, co zajistil zelený prsten - klasický zdroj schopností Green Lanterna. Zda se spekulace potvrdí, se samozřejmě dozvíme až na obrazovkách, přesto však působí poměrně pravděpodobně.

Na celé situaci je zajímavé zejména to, že se v tuto chvíli rovněž připravuje samostatný seriál Green Lantern, který dorazí na platformu HBO Max. Ten by však s CWverse neměl mít nic společného, nějakého crossoveru se tedy nejspíše nedočkáme a obě dvě verze Green Lanterna budou zřejmě odděleny. Alespoň minimální šance však samozřejmě například s použitím alternativních realit existuje. O samostatné sérii jsme se každopádně nedávno dozvěděli, že by se podle nových zvěstí mohla začít natáčet již v příštím roce - premiéra v roce 2022 by tedy mohla být velice reálná.

Rovněž se objevily novinky i o 7. řadě úspěšného Flashe. Na konci listopadu muselo být pozastaveno natáčení z důvodu nálezu onemocnění COVID-19 u člena štábu a dosud není jasné, kdy se znovu obnoví. Stanice CW se mezitím alespoň podělila o názvy prvních pěti epizod, které zní All's Well That Ends Wells, The Speed of Thought, Mother, Central City Strong a Fear Me.

Nově se také ukázalo, že stanice CW připravuje další seriály ze stáje DC, které však nebudou patřit do CWverse. Podle serveru The Hollywood Reporter režisérka Ava DuVernay v tuto chvíli připravuje novou sérii podle komiksové série Naomi, která sleduje náctiletou hrdinku z alternativní reality.

Na konec si můžete pustit zmíněnou scénu z Arrowa, ve které John Diggle získá prsten Green Lanternů.

Foto: DC

Zdroje: Collider, The Illuminerdi, Deadline, ScreenRantThe Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu