What If…?: Alternativní verze komiksového světa Marvelu má 1. trailer

What If…?: Alternativní verze komiksového světa Marvelu má 1. trailer | Fandíme seriálům
Disney+
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nemrtvý Kapitán Amerika nebo T'Challa coby alternativní verze Star-Lorda, to všechno uvidíme v marvelácké sérii What If…?

Disney na své konferenci pro akcionáře zveřejnil mimo trailery na chystané hrané série od Marvelu jako Lokiho, WandaVision či The Falcon and The Winter Soldier i upoutávku k animované sérii What If…? Název vychází ze stejnojmenné komiksové série a diváci se mohou těšit na alternativní a často úsměvné verze známých postav a příběhových zápletek z MCU. Trailer zatím ukazuje coby se stalo, kdyby Peggy Carter dostala supersérum a stala se zní britská verze Kapitána Ameriky nebo kdyby se T'Challa nestal Black Pantherem, ale Star-Lordem.

Obi-Wan Kenobi: V chystané sérii se vrátí Darth Vader
 

Trailer vypadá velmi dobře a díky animované stylizaci se tvůrci mohli pořádně vyřádit. Showrunnerem série je scenárista A.C. Bradley (Lovci trolů od Guillerma Del Toro) a režie se zhostil Bryan Andrews (Samuraj Jack). Vypravěčem série je nadpozemský Uatu neboli Watcher, kterého dabuje Jeffrey Wright (Westworld). V seriálu se vrátí do svých rolí několik herců z MCU, ve What If…? uslyšíme Hayley Atwell, Joshe Brolina, Chrise Hemswortha, Toma Hiddlestona, Samuela L. Jacksona nebo Jeremyho Rennera.

Ve What If…? se naposledy vrátí do role T'Chally Chadwick Boseman, který postavu stihl nadabovat ještě před svou smrtí letos v srpnu. Poslední filmovou rolí Chadwicka Bosemana je hudební drama Ma Rainey – matka blues, které Netflix představí už 18. 12.

První série What If…? bude mít deset epizod a dorazí na Disney+ v létě 2021.

Zdroj: Disney Investor Day

Foto: Disney+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu