Teorie velkého třesku: Podle Kaley Cuoco je dobře, že seriál skončil

Teorie velkého třesku: Podle Kaley Cuoco je dobře, že seriál skončil | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 9 obrázků
Konec ikonického sitcomu představitelka Penny označila jako požehnání.

Teorie velkého třesku se po dlouhá léta řadila mezi nejoblíbenější sitcomy vůbec. I přes svou nemalou popularitu však nakonec v minulém roce přišla se svou finální sezónou. Konec způsobený odchodem představitele Sheldona Jima Parsonse tehdy rozesmutnil velkou část fanoušků, je však třeba konstatovat, že byl nejspíše ku prospěchu. Kvalita seriálu v posledních několika řadách pomalu ale jistě klesala a díky včasnému konci jsme se alespoň dočkali důstojného a emotivního finále a vyhnuli se dalšímu zbytečnému natahování. 

Teorie velkého třesku: Podle Kaley Cuoco přidávali tvůrci milostné scény, aby si z ní udělali legraci
 

To, že byla show zakončena ve správnou chvíli si myslí i Kaley Cuoco, která ztvárnila postavu Penny. Americká herečka v nedávném rozhovoru pro Andyho Cohena prohlásila, že Parsonsovo rozhodnutí odejít ze seriálu chápe a zároveň si myslí, že jí ukončení Teorie v jistém slova smyslu prospělo. Kdyby k němu nedošlo, tak by se údajně nevydala současnou kariérní cestou. Svým způsobem šlo tedy o požehnání.

Cuoco v tomto případě s největší pravděpodobností naráží především na fakt, že se letos ukázala ve vlastním komediálním thrilleru Letuška. Ten se setkal s velice pozitivními recenzemi a, jak bylo nově odhaleno, dostane také druhou řadu.

Jaký máte názor vy? Byla Teorie velkého třesku ukončena ve správnou chvíli nebo byste byli raději, kdyby ukázala další řady? Podělte se o svůj názor v komentářích. Níže si můžete pustit celý úryvek rozhovoru s herečkou.

Foto: CBS

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 8

Tim | 15.01.2021 06:23
Seriál teorie velkého třesku by měl pokračovat o 2-3 série. Myslím si že by to uvítali hodně lidí, protože je to nejlepší komediální seriál co se moh natočit.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu