Stranger Things: Čtvrtá řada je pro Davida Harboura dosud nejoblíbenější

Stranger Things: Čtvrtá řada je pro Davida Harboura dosud nejoblíbenější | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Představitel šerifa Hoppera si natáčení nové řady ohromně užil. Rovněž se objevily zákulisní fotografie se zcela novou postavou.

Koronavirová pandemie se letos dotkla téměř každého filmového a seriálového projektu a výjimkou nebyly ani ty největší produkce. Mezi ně se bezpochyby řadí i 4. řada populárních Stranger Things, která se po březnovém zastavení kamer na plac vrátila až na začátku října. Zatím všechno však nasvědčuje tomu, že byla několikaměsíční pauza možná prospěšná. 

Už v srpnu tvůrci seriálu Matt a Ross Dufferovi naznačovali, že měli díky přerušení natáčení mnohem více času na doladění scénáře, díky čemuž by nová série mohla být dosud nejlepší. Podobný názor má i David Harbour, který v oceňovaném sci-fi hororu ztvárňuje postavu šerifa Hoppera.

Stranger Things: Čtvrtá řada obsadila představitele Freddyho Kruegera a další tváře
 

Podle herce bratří Dufferovi velice dbají na názory fanoušků, na druhou stranu jsou však se scénářem vždy o jeden krok napřed. Jednotlivé postavy tedy budou dělat věci, díky kterým jsme si je zamilovali, ale zároveň se budou měnit do nových podob. Například samotného Hoppera nyní nově uvidíme uvězněného, v izolaci, takže spatříme jeho zcela novou charakterovou stránku, která byla dosud pouze naznačována. Právě díky schopnosti ukazovat nové tváře postav je 4. sezóna Harbourovou nejoblíbenější.

Od první říjnové klapky jsme mohli být svědky poměrně velkého množství neoficiálních fotografií z natáčení, které mimo jiné představily i zcela nové postavy - jednu z nich například ztvární Levon Hawke, bratr představitelky Robin Mayy Hawke. Nejnovější sada fotografií odhaluje další přírůstek do již tak širokého hereckého ansámblu v podobě Josepha Quinna, který v seriálu ztvární postavu Eddieho Munsona - prezidenta klubu Dračího doupěte na střední škole v Hawkins zvaného The Hellfire Club (tento název pak rovněž nese i první epizoda nové řady). Na place ho můžeme vidět spolu s Mayou Hawke a Joem Keerym, který hraje charakter Steva.

Foto: Netflix

Zdroj: People

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu