The Boys: Drsný komediální seriál tu s námi bude ještě hezky dlouho

The Boys: Drsný komediální seriál tu s námi bude ještě hezky dlouho | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 13 obrázků
Jak to vypadá s budoucností drsné komiksovky The Boys?

Drsná komiksovka The Boys je nejsledovanějším seriálem streamovací služby Amazon Prime a ani druhá sezóna ve sledovanosti nepolevila, naopak si získala další zástupy fanoušků. Diváci i kritici jsou ze seriálu, který rozvrací zajeté principy superhrdinských titulů a nebojí se krkavých brutálních akčních scén a všudypřítomného černého humoru, vesměs nadšení. Natáčení třetí řady by mělo začít během prvního čtvrtletí letošního roku a premiéra se dá očekávat ještě během podzimní sezóny.

Recenze: The Boys: 2. řada
 

Zatím není jasné, kolik Amazon plánuje sérií. Showrunner Eric Kripke (Lovci duchů) se již vloni nechal slyšet, že má dost nápadů pro pět sezón, ale pokud by si seriál udržel sledovanost, tak by zřejmě nebyl problém díky obsáhlé komiksové předloze pokračovat. Nedávno se k budoucnosti seriálu vyjádřil představitel antagonisty Homelandera Antony Starr (Banshee). V rozhovoru pro server Comicbook Starr uvedl, že si je vcelku jistý, že série má dost zajímavého materiálu pro několik dalších sezón. Zdůraznil také, že má pocit, že pokud opravdu dáváte pozor, tak poznáte, kdy začne seriál ztrácet páru a kdy by měl pravděpodobně skončit. Podle jeho názoru má The Boys tak silnou premisu a skvělý casting postav, že je zde spousta zajímavých a nových míst, kam se tato série může vydat.

Konkrétně Anthony Starr v interview řekl: „Délka seriálu musí být diktována silou ústředního příběhu a kvalitami dějových linek, které na příběhu závisí.  Myslím, že pokud přeneseně přiložíte ucho k zemi, tak vycítíte, kdy přijede vlak a vy musíte pryč z kolejí. Doufejme, že se seriálem skončíme v ten pravý čas, ve správném místě. Jsem přesvědčen, že náš tvůrčí tým je natolik duchapřítomný, aby byl schopný říct, že je načase skončit. Myslím, že před sebou máme ještě pár dobrých sezón. Série má skvělé obsazení postav, opravdu zajímavou premisu a máme nespočet možností, kam se seriálem vydat dál. Podle mě je The Boys zatím velmi zdravým seriálem, který má před sebou ještě plnohodnotný život.

O příběhu ke třetí série toho zatím mnoho nevíme. Tvůrci potvrdili, že postavu kongresmanky Victorie Neuman s tváří Claudia Doumit (Timeless) již nebudeme vídat jen sporadicky, ale stane se velmi důležitou postavou ve třetí sezóně. Dále se můžeme těšit na představení prvního amerického superhrdiny přezdívaného Soldier Boy, kterého si zahraje Jensen Ackles (Lovci duchů). Další střípky k nadcházející sérii se dočtete zde.

Zdroj: Comicbook

Foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu