Příšerky s.r.o.: Chystaný seriál je pravé pokračování, po kterém fanoušci léta toužili

Příšerky s.r.o.: Chystaný seriál je pravé pokračování, po kterém fanoušci léta toužili | Fandíme seriálům
Buena Vista Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
Disney odhalil, do jaké doby bude zasazen připravovaný seriál ze světa Příšerek s.r.o. a jaké postavy se vrátí na scénu.

Disney své plány se seriálem ze světa Příšerek s.r.o. odhalil již v dubnu 2019 a od té doby bylo až na zveřejnění loga kolem seriálu nezvyklé ticho. Od počátku víme, že se v ikonických rolí vrátí Billy Crystal (The Comedian) a John Goodman, kteří opět namluví role Mikea Wazowskiho a Jamese P. "Sulleyho" Sullivana. Seriál ponese název Monsters at Work (Příšerky v práci) a hlavním hrdinou bude zcela nová postava, která se neobjevila ani v původním filmu z roku 2001, ani v následném preuqelu z roku 2013.

Auta či Dobu ledovou rozšíří nové animované seriály
 

Protagonistou bude mladý mechanik Tylor Tuskmon (Ben Feldman), jenž pracuje ve společnosti Příšerky s.r.o. a jeho snem je stát se nejlepším vtipálkem jako jsou pro něj jeho vzory Mike a Sully. Nyní se k projektu konečně rozpovídal Billy Crystal, jenž uvedl několik nových informací a sdělil, že několik epizod je již hotových. V rozhovoru pro Collider Crystal prozradil, že seriál se odehrává šest měsíců po událostech z Příšerek s.r.o. Namísto strašení, se příšerky děti rozesmát a tím od nich získat energii. Dále uvedl, že seriál se připravuje ke dvacátému výročí od vydání původního filmu. Dvacetileté výročí budou mít Příšerky s.r.o. v září letošního roku, ale zda seriál stihne do té doby premiéru na Disney+ Crystal netuší.

Kvůli pandemii se práce na seriálu zpomalila. Část práce odvedli dabéři doma a část v izolovaném studiu v Burbanku v Kalifornii. Sice aktuálně na seriálu pracují a část epizod je již hotových, ovšem stále není známo ani předběžné datum premiéry. Za scénářem stojí režisér a scenárista Pete Docter, který natočil pro Pixar snímky Příšerky s.r.o., V hlavě či loňský animák Duše. O dalších zprávách vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: Collider

Foto: Buena Vista Pictures

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Příšerky s.r.o.

28.10.2001 | USA
Komedie, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu