Lupin: Loupežnický hit od Netflixu se už letos vrátí s 2. řadou

Lupin: Loupežnický hit od Netflixu se už letos vrátí s 2. řadou | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Geniální loupežník Arsène Lupin se na naše obrazovky znovu dostane co nevidět.

Zatímco velká část hollywoodských studií kvůli koronavirové pandemii zažívá velice krušné období, jiným nákaza alespoň na první pohled prospívá. Zářným příkladem je Netflix. Největší streamovací služba světa neustále roste (nedávno překročila hranici 200 milionů uživatelů) a kromě toho vydává jeden veleúspěšný projekt za druhým. V posledních měsících se streamovací gigant chlubil hned u několika seriálů obrovskými čísly a překonáváním rekordů sledovanosti. Bavíme se například o šachovém Dámském gambitu nebo dobových Bridgertonových.  Ještě větší úspěch si však, pro některé možná překvapivě, na svůj účet však připsal seriál Lupin.

Lupin: Pět důvodů, proč je z tuctového seriálu globální megahit
 

Francouzská akční krimi stojí na oblíbené a mnohokrát viděné premise – v jádru příběhu stojí klasický zločinec gentleman s výjimečným mozkem, který se rozhodne pomstít rodině místních boháčů za smrt svého otce. Jednoduché, ale očividně velice účinné. Ani ne dva týdny po lednové premiéře se Netflix chlubil 70 miliony zhlédnutí, čímž Lupin předčil druhé dva zmíněné seriály a například i velice populární Papírový dům, který představuje v zásadě velice podobný koncept. Netflix sice používá poměrně podivnou metodiku, při které pro započítání do analytiky stačí zhlédnout 2 minuty pořadu, přesto ale platí, že v této metodice Lupin překonává své soudobé konkurenty, kteří jsou měření stejným způsobem.  Z Lupina se tak stal první letošní překvapivý hit a pro Netflix důkaz, že se sázka na neanglickou tvorbu skutečně vyplácí.

Absolutně žádný šok tedy nepřináší nové oznámení, podle kterého se seriál a jeho hlavní hrdina Arsène Lupin (Omar Sy) na obrazovky opět vrátí ve 2. řadě – tedy oficiálně 2. části. Poněkud překvapivější je fakt, že se nových epizod dočkáme poměrně brzy, a to už letos v létě. Nedočkaví fanoušci tedy nebudou muset čekat příliš dlouho. Přesné datum premiéry dosud stanoveno nebylo.

Foto: Netflix

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

1 | 23.03.2021 18:58
1
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu