Letuška: Kaley Cuoco prozradila, co přinese 2. řada

Letuška: Kaley Cuoco prozradila, co přinese 2. řada | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 5 obrázků
Původně si představitelka hlavní role vůbec nebyla jistá, zda chce pokračovat, ale po masivním úspěchu už se na 2. sérii těší.

Velkým hitem loňského podzimu se stal překvapivě seriál Letuška. Nepředcházely mu žádná velká očekávání. Nebyl to remake, nevycházel z hitové předlohy nebyl nabitý hvězdami. Do hlavní role byla obsazená sitcomová herečka Kaley Cuoco, u níž si diváci nebyli jistí, zda dokáže úspěšně vykročit ze svojí škatulky. Pak ale přišly nadšené recenze, sledovanost průběžně stoupala a seriál byl nominovaný na několik Zlatých glóbů a dalších cen. Rozhodnutí o natáčení 2. řady tak nikoho nepřekvapilo.

Cuoco si přitom dle svých slov nebyla vůbec jistá, zda by nějaké pokračování točit chtěla. Před pár lety získala práva na knižní předlohu, za seriál se postavila jako producentka, byla extrémně nervózní z toho, jak bude přijatý a na nějaké pokračování vůbec neměla pomyšlení. Když ale přišlo skvělé přijetí, Kaley rychle přehodnotila svoje stanovisko.

Původně byla Letuška prezentovaná jako minisérie a producentka Sarah Schechter k tomu říká, že tvůrci jednoduše chtěli natočit co nejlepší sérii s uspokojivým závěrem, protože nemohli tušit, zda bude o případné pokračování zájem. Zároveň pro něj ale vždycky viděli potenciál.

A je pravdou, že u většiny postav v závěru první série zůstal prostor pro další vyprávění. Cassie (Cuoco) čeká nová životní etapa bez alkoholu a CIA projevila zájem o příležitostnou spolupráci. Annie (Zosia Mamet) opustila pofidérní právnickou firmu a konečně se naplno otevřela příteli Maxovi (Deniz Akdeniz), ze stevarda Shanea (Griffin Matthews) se vyklubal agent CIA, Megan (Rosie Perez) je na útěku po tom, co prasklo, že prodávala informace Severní Korei a zabiják Buckley (Colin Woodell), zabijačka Miranda (Michelle Gomez) a kuchař Enrico (Alberto Frezza) jsou všichni pořád naživu. Kaley tvrdí, že v druhé řadě chce vidět, co se stalo s nimi se všemi.

Knižní předloha končí tím, že Cassie otěhotní, aniž by věděla, s kým vlastně dítě má. Tímhle směrem se ale filmaři vydat nehodlají, nedává jim to smysl. Cuoco uvádí, že Letuška bude i nadále thriller, ale nemáme čekat, že jen proto, že ji oslovila CIA se z ní stane geniální superšpion. CIA ji může využít v rámci některé ze svých operací, ale to nijak neovlivní skutečnost, že má hrdinka přirozenou tendenci zmatkovat a až po uši zapadat do problémů.

Zároveň je pro Kaley důležitější než špionážní zápletka především to, jak se bude Cassie dařit emocionálně. Abstinence není mávnutí kouzelným proutkem. Neznamená to, že když se vám podaří přestat pít, že se všechno zázračně vyřeší. Spousta problémů s alkoholem vůbec nesouvisí a letuška najednou nebude mít výmluvu, nebude mít svoje poklesky na co svést.

Dosud se připravovala zápletka, teď v březnu by se měly začít psát scénáře jednotlivých epizod, a pokud vše dobře půjde, na podzim se začne druhá řada točit. Z velké části opět v New Yorku, ale částečně by se mělo vyprávění přesunout také do Los Angeles, aby nemusela Cuoco za prací tolik cestovat.

Foto: HBO

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu