The Mandalorian: Na třetí řadu si ještě nějakou dobu počkáme

The Mandalorian: Na třetí řadu si ještě nějakou dobu počkáme | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Jako menší náhrada za nadcházející sezónu má však sloužit připravovaný spin-off s Boba Fettem.

První hraný seriál ze světa Star Wars v podobě The Mandaloriana zažil s oběma svými řadami obrovský úspěch, díky kterému bude celá značka masivně expandovat na televizní obrazovky. V příštích měsících se dočkáme hned několika nových vysokorozpočtových seriálů, které se mimo jiné zaměří například na osudy postav jako jsou Cassian Andor nebo Ahsoka Tano. Pokračovat pak bude také samotný The Mandalorian, bude to však později, než se původně očekávalo.

Obi-Wan Kenobi: Ewan McGregor láká na podobu nové Star Wars minisérie
 

Po prosincové prezentaci Disney Investor Day se zdálo, že se třetí řada oceňovaného seriálu dostane na Disney+ v zimě tohoto roku. Nyní je však zřejmé, že si na nové epizody budeme muset počkat mnohem déle. V novém rozhovoru s hereckým kolegou Ewanem McGregorem odhalil Pedro Pascal, představitel protagonisty Din Djarina, že stále ještě nezačalo natáčení. Informaci dále doplnil server Collider, podle jehož zdrojů první klapka stále nepadla kvůli toho, že jsou losangeleská studia aktuálně obsazena dalším seriálovým projektem ze světa Star Wars – minisérií Obi-Wan Kenobi. Kamery se údajně spustí nejdříve na konci letoška, možná až na přelomu roku. Premiéru pak nemáme čekat dříve než v závěru příštího roku.

Jak však již bylo řečeno, čekání na novou sezónu alespoň vyplní další seriály. Jedním z nich bude The Book of Boba Fett mapující osudy ikonického námezdního lovce ztvárněného Temuerou Morrisonem poté, co se po své údajné smrti v Návratu Jediho ukázal v druhé řadě The Mandaloriana. Spin-off je v tuto dobu již dotočen a nachází se v procesu postprodukce, přičemž bychom měli první epizodu moct zhlédnout letos v prosinci. Podle Collideru se pak má jednat o jakousi 2,5. řadu Mandaloriana – oba seriály budou údajně velice úzce propojené. Přestože si tedy na plnohodnotnou sérii Mandaloriana ještě počkáme, o dávku nových událostí ochuzeni nebudeme.

Na závěr můžete zhlédnout cel rozhovor mezi Ewanem McGregorem a Pedrem Pascalem.

Zdroje: Collider, Movieweb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu