Zaklínač: Vlčí sen – Film ze světa Zaklínače v nové upoutávce

Zaklínač: Vlčí sen – Film ze světa Zaklínače v nové upoutávce | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Seznamte se s tím, jakým nečistým procesem vzniká zaklínač.

Stále platí, že do regulérní druhé řady seriálového Zaklínače ještě zbývá několik měsíců. Už za pár dní ale dorazí snímek Zaklínač: Vlčí sen, jenž nás se světem Geralta seznámí hlouběji. Hlavní postavou je tentokrát Geraltův zaklínačský učitel Vesemir. Trailer ukazuje, že ve snímku uvidíme, jak si zvolil zaklínačskou dráhu, aby se vyhrabal s chudoby a jak náročný a děsivý proces mladí lidé podstupují, aby se zaklínači stali.

Doslova se hovoří o tom, že musíte zemřít a být přivedeni zpět k životu jako něco, co už není tak docela lidské. Lidé se tak často zaklínačů bojí a opovrhují jejich přístupem, kdy si za své služby nechávají štědře platit. Nicméně ve světě plném monster by bez jejich zaklínačských potíračů měli prostí lidé jen obtížné živobytí. Velká část upoutávky je napěchovaná akcí, takže to vypadá, že ani po téhle stránce nebudou diváci ochuzeni o poctivou zábavu.

V animé origin příběhu se rozšiřuje svět Zaklínače: Ještě před tím, než tu byl Geralt, byl tu jeho mentor Vesemir – mladý zaklínačský šermíř, který unikl životu v chudobě zabíjením monster pro peníze. Když však nová příšera začne terorizovat politicky křehké království, musí se Vesemir vydat na děsivou výpravu, která jej nutí postavit se démonům z vlastní minulosti. V hlavních rolích vystupují Theo James, Lara Pulver, Graham McTavish a Mary McDonnell. Režíruje Kwang Il Han (The Boondocks), scénář napsal Beau DeMayo. Netflix film uvede 23. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu