Městečko South Park: Chystají se další série i řada filmů

Městečko South Park: Chystají se další série i řada filmů | Fandíme seriálům
Comedy Central
Zobrazit dalších 9 obrázků
Comedy Central má s animovaným South Parkem velké plány, vyjma nových řad se připravuje i několik celovečeráků.

Fanoušci Městečka South Park mohou jásat. Ikonický animovaný seriál tu s námi bude minimálně dalších šest let a vyjma nových sérií se dočkáme i několika filmů. Stanice Comedy Central očividně vidí v Cartmanovi a spol. velký potenciál, a tak neváhala udělit South Parku dalších šest řad. Komediální satira společnosti tvůrců Treye Parkera a Matta Stona bude mít minimálně třicet sérií, prozatím bylo odvysíláno dvacet tři plnohodnotných sezón.

Southpark: Jak by vypadali hrdinové při realistickém zpracování
 

Kromě nadcházejících řad se dočkáme i čtrnácti filmových speciálů, které odvysílá streamovací služba Paramount+. Na dvou celovečerácích se již pracuje a měly by si odbýt premiéru ještě do konce letošního roku. Kdy se South Park vrátí na televizní obrazovky s novou sezónpu zatím není jasné. Prodloužení seriálu jde ruku v ruce s novou smlouvou spoluautorů Parkera a Stona, kteří podepsali nový kontrakt s konglomerátem ViacomCBS, pod který spadá Comedy Central i Paramount+. Dle zdrojů serveru Bloomberg News si Parker se Stonem přijdou v průběhu nadcházejících šesti let na 900 milionů dolarů.

South Park je americký animovaný seriál vytvořený Treyem Parkerem a Mattem Stonem pro televizní stanici Comedy Central. Seriál pro dospělé se proslavil svým drsným jazykem a neskutečným humorem, který se dotýká širokého spektra témat. Příběhy se točí kolem čtyř chlapců, Stana Marshe, Kylea Broflovského, Erica Cartmana a Kennyho McCormicka, a jejich bizarních dobrodružství ve smyšleném coloradském městě a jeho okolí.

Zdroj: ComingSoon, Bloomberg

Foto: Comedy Central

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu