Rick a Morty: Režisér osvětlil záhadu kolem hraných spotů s Christopherem Lloydem

Rick a Morty: Režisér osvětlil záhadu kolem hraných spotů s Christopherem Lloydem | Fandíme seriálům
Adult Swim
Zobrazit dalších 8 obrázků
Co stálo za hranou podobou Ricka a Mortyho, která se objevila na Twitteru stanice Adult Swim?

Na začátku září před finálem páté sezóny Ricka a Mortyho se na twitterovém účtu stanice Adult Swim objevila trojice krátkých spotů s hranou verzí Ricka a Mortyho. Kultovní animovanou dvojici ztvárnili v hrané podobě Christopher Lloyd (Návrat do budoucnosti) a Jaeden Martell (Defending Jacob, Na nože). Fanoušci okamžitě začali spekulovat, zda upoutávky nesouvisí s dvojdílným finále páté řady. Spekulace přiživovala jak účast známých herců, tak načasování spotů dva týdny před uvedením finálních dílů páté série.

The Vindicators: Superhrdinský tým z Ricka a Mortyho dostane vlastní seriál
 

Bohužel přiopilý intergalaktický génius Rick s tváří 82letého Christophera Lloyda se ve finále páté řady neobjevil, a tak si diváci stále lamou hlavy nad tím, co za zdařilými hranými spoty stálo. Server Paste si vyměnil několik emailů s režisérem tajuplných spotů Paulem B. Cummingsem (High Cuisine, Conan), jenž celou záležitost alespoň částečně osvětlil.

Nápad na hrané spoty se zrodil v marketingovém týmu Adult Swimu a měly sloužit jako propagace Ricka a Mortyho. Nápad na hrané klipy následně schválili tvůrci seriálu Dan Harmon a Justin Roiland s tím, že od začátku chtěli do role Ricka obsadit Christophera Lloyda. Cummings práci se slavným hercem přiblížil následovně: „Christopher určitě před natáčením viděl několik dílů, dokonce mi řekl, že má dojem, jako kdyby doktor Brown z Návratu do budoucnosti a Rick Sanchez byli bratři, kteří se jen v životě vydali odlišnými cestami. Takže mi bylo jasné, že o ztvárnění postavy Ricka hluboce přemýšlel.

Redaktoři Paste se dále režiséra zeptali, jestli vznikly i další klipy než ony tři, které stanice zveřejnila. Cummings se nechal slyšet, že točili krátké scénky po celý natáčecí den. Marketingový tým si pak z blíže nespecifikovaného množství materiálu vybral tři spoty, které považoval za nejlepší. Takže je možné, že se další klipy ještě v budoucnu na Twitteru Adult Swimu objeví. Nakonec v emailové korespondenci padl dotaz, zda se fanoušci dočkají samostatné epizody Ricka a Mortyho v hrané podobě, načež Cummings odvětil, že takovéto otázky by měli zodpovědět pouze tvůrci seriálu.  

Níže se můžete podívat na trojici zmiňovaných klipů s Rickem a Mortym v podání Lloyda a Martella.

Zdroj: Paste

Foto: Adult Swim

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu