Ďábel v Bílém městě: Keanu Reeves jedná o účasti v seriálu o masovém vrahovi

Ďábel v Bílém městě: Keanu Reeves jedná o účasti v seriálu o masovém vrahovi | Fandíme seriálům
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Keanu Reeves vyjednává o účasti v seriálové adaptaci historického thrilleru pod produkční záštitou Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria.

Diváci Keanu Reevese na velkém plátně po komerčně neuspokojivém a ohlasy rozporuplném čtvrtém Matrixu minimálně rok neuvidí. Parádně rozjetá akční franšíza John Wick se vrátí do kin se čtvrtým dílem až v roce 2023, do té doby diváci Reevese jen uslyší, a to v animáku DC Liga supermazlíčků. Vyjma Johna Wicka a akčňáku Past Midnight nemá Reeves ohlášený žádný další projekt. To se teď ale může změnit, neboť jedná o účasti v seriálu od Applu.

Režisérka Eternals a Země nomádů pracuje na sérii o tragické smrti Vincenta China
 

Adaptace historického thrilleru Ďábel v Bílém městě (The Devil In The White City) od spisovatele Erika Larsona se připravuje od roku 2010. Na dlouho připravované adaptaci od počátku spolupracují z pozice producentů Martin Scorsese a Leonardo DiCaprio. Původně se projekt plánoval jako celovečerní film, ale momentálně vzniká jako série pro streamovací službu Apple TV+.

Román vyšel v roce 2003, přeložen do češtiny byl před pěti lety. Ďábel v Bílém městě se řadí mezi beletrizovanou literaturu faktu. Vypráví o skutečném příběhu masového vraha Henryho H. Holmese, amerického Jacka Rozparovače, který roku 1893 v Chicagu za Světové kolumbovské výstavy zavraždil desítky, možná až stovky žen ve svém speciálně navrženém a vystavěném, obrovském bludišti plném mučíren, propadlišť, piteven a slepých uliček. Vrah, který měl ve svém doupěti dokonce i plynovou komoru, byl nakonec usvědčen a poslán na šibenici.

Román vyjma masového vraha sleduje architekta Daniela H. Burnhama, který se v Chicagu snaží prosadit. V případě, že Reeves roli přijme, tak bude Ďábel v Bílém městě jeho první velkou seriálovou rolí. Zatím není známo, o které roli Reeves jedná. Tvůrčí tým ani další herecké obsazení taktéž není známo. O dalších zprávách vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: Deadline, Databáze knih

Foto: Vintage, Lionsgate

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu