Diabolical: Černohumorná komiksová série The Boys dostane animovaný spin-off

Diabolical: Černohumorná komiksová série The Boys dostane animovaný spin-off | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 8 obrázků
Svět The Boys se rozroste o nový seriál, tentokrát v animované podobě bez jakýchkoli tvůrčích zábran.

Streamovací služba Amazon Prime ohlásila další seriálový spin-off ke komiksové sérii The Boys. Kromě hraného seriálu o mladých superhrdinech na vysoké škole, kterou provozuje ďábelská společnost Vought International, nyní Amazon oznámil animovanou antologii Diabolical. Na jednotlivých dílech k osmidílné sérii se podíleli tvůrci jako Justin Roiland (Rick a Morty), Awkwafina, Andy Samberg (Palm Springs), Simon Racioppa (Invincible) anebo spoluautor komiksů The Boys, Preacher nebo Constantine Garth Ennis.

Gotham Knights: Tvůrci Batwoman chystají nový komiksový seriál
 

Z pozice scenáristů na Diabolical pracují i producenti a showrunneři The Boys Seth Rogen a Evan Goldberg, kteří o animovaném spin-offu začali uvažovat po zhlédnutí Animatrixu. „Od té doby, co jsme viděli animovaný film The Animatrix, tedy sérii krátkých animovaných filmů odehrávajících se ve vesmíru Matrix, jsme chtěli udělat něco podobného. A nyní se to konečně stane skutečností,“ řekli tvůrci v prohlášení.

Výkonný producent The Boys Eric Kripke se nechal slyšet, že nechali zcela volnou ruku tvůrcům. „Shromáždili jsme partu neuvěřitelných tvůrců a dali jsme jim jedno pravidlo... Ne, dělám si srandu, žádná pravidla nebyla. Měli volné pole působnosti a přinesli osm zcela nečekaných, vtipných, šokujících, krvavých a emotivních epizod. Myslíte si, že série The Boys je utržená ze řetězu? Počkejte, až uvidíte tohle,“ prohlásil Kripke.

Kdy bude mít Diabolical premiéru zatím není známo. Stejně tak dosud nebyla ohlášena premiéra hraného spin-offu z vysoké školy. Pouze hlavní série má stanovené datum, třetí řady The Boys se dočkáme 3. 6.

Zdroj: Variety

Foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu