Černé vdovy: Prima natáčí druhou sérii kriminální komedie s Plodkovou a Čvančarovou

Černé vdovy: Prima natáčí druhou sérii kriminální komedie s Plodkovou a Čvančarovou | Fandíme seriálům
Prima
Zobrazit dalších 11 obrázků
Krimikomedie Černé vdovy dostane druhou řadu, vrátí se kompletní herecké obsazení.

Na kriminální komedii Černé vdovy, která se inspirovala finskou sérií Mustat lesket, už nejspíš mnoho diváků zapomnělo. Stanice Prima s však odhodlala v seriálu pokračovat a po několika letech odklepla druhou sezónu s původním obsazením. Vrátí se tak trojice ústředních hrdinek v podání Jitky Čvančarové (MOST!), Jany Plodkové (Mimořádná událost) a Lucie Siposové (Kurz manželské touhy). Dále nebude chybět Boleslav Polívka (Srdce na dlani) v roli brněnského detektiva.

Černé vdovy: Recenze
 

V první sérii se trojice zbavila svých manželů a zdědila po nich přepravní společnost. Tři roky se ji snažily udržet vchodu, ale nakonec se rozhodly vyhlásit bankrot. Jenomže jedna z žen dostala nápad, jak přivést společnost znovu k životu. Samozřejmě, že ne legální cestou. „Není to přímé pokračování. V příběhu uběhly tři roky, holky si prošly ne úplně růžovými cestami a najednou se jim naskytne možnost výdělku. Jenže ten je ilegální,“ uvedla Lucia Siposová pro Primu.

Druhá řada bude mít osm epizod a stejně jako v případě první série všechny díly režíruje Radek Bajgar (Kurz manželské touhy). Natáčení právě probíhá, první klapka padla na konci února. Kdy seriál Prima nasadí do vysílání zatím není zřejmé.

Synopse první řady: Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé.  V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano?

Podklady a foto: Prima

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu