Vítejte na FandimeSerialum.cz

Vítejte na FandimeSerialum.cz | Fandíme seriálům
Krásných záběrů a skvělých hereckých výkonů není nikdy dost, rozhodli jsme se porci fandění zdvojnásobit.

Filmům fandíme už od roku 2011 a rozhodně jim budeme fandit i nadále. Na tom se vůbec nic nemění. Vždycky jsme ale očkem pokukovali i po seriálech. Protože co si budeme povídat, v dnešní době na malých obrazovkách potkáte často výrazně zajímavější pohyblivé obrázky než v kinech. Zatímco na plátnech se čím dál tím víc rozevírají nůžky mezi mnohamilionovými blockbustery a festivalovými drobečky, v televizi je ohromný prostor pro „střední třídu“. Jen si zkuste vzpomenout, na nějaké skvěle obsazené a napsané charakterní drama z poslední doby. Nebo na opravdu vtipnou a odvážnou komedii. Dost možná nemyslíte na film, ale právě na nějaký seriál.

A protože televize skutečně zažívá zlatý věk, postupně jsme ji nechali pronikat i k nám na web. Nejdříve jednou za čas, poslední dobou už pravidelně. Poslední dobou jsme uvnitř webu řešili celou řadu technických zlepšováků, které pomáhají FF.cz v hladším fungování a při té příležitosti jsme se rozhodli, že když už jsme v těch úpravách až po uši, připravíme rovnou celou seriálovou odnož, kde bude moct televizní tvorba pěkně roztáhnout křídla. A tak se zrodil server FandimeSerialum.cz.

Čekat na něm samozřejmě můžete všechno to, co znáte už z FandimeFilmu.cz. Tedy seriálové novinky, trailery, nejnovější fotky, naše komentáře, glosy, recenze a delší tematické články, stejně jako videa a další obsah. Zkrátka tedy poctivou porci seriálového infotainmentu, která vám přes den ukrátí čas, než se večer dostanete k televizi a hezky v klidu si pustíte někoho ze svých seriálových oblíbenců. FS.cz pro vás připravuje stejný realizační tým jako FF.cz a v novinkách a diskusích se budete potkávat se stejnými redaktory. Plánujeme dát prostor i novým posilám, takže pokud nechcete čekat, než pro potenciální zájemce vypíšeme víc informací, můžete už teď psát na adresu redakce@fandimefilmu.cz.

Září je pro start seriálového serveru ideální, protože celá řada televizních show se po letní pauze vrací na obrazovky a šanci dostávají také pořady zbrusu nové. Budeme vás s novinkami postupně seznamovat, stejně jako budeme hodnotit návraty prověřených klasik. Takže už teď neváhejte a dejte do komentářů vědět, které seriály vás nejvíc zajímají a o čem byste si s chutí v následujících dnech početli. A hlavně ať vás to fandění seriálům baví stejně jako nás.

Fandíme Seriálům má svůj vlastní Facebook, takže jestli nechcete přijít o žádné novinky a rádi nás podpoříte, dejte si nás odebírat a doporučte Facebook profil svým přátelům.

Za tým FF a FS, Petr „Anarvin“ Slavík, šéfredaktor

 

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

mmiminoo | 07.09.2016 08:49
Aj ja prajem veľa úspechov. Konkurencia je tvrdá a zabehnutá. Tak prajem veľa kvalitných článkov
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu