Star Wars Rebels: Populární padouch Admirál Thrawn přichází

Star Wars Rebels: Populární padouch Admirál Thrawn přichází | Fandíme seriálům
Seznamte se s oblíbenou postavou z knih, která se probojovala až do kanonického seriálu. K tomu nejnovější upoutávky na třetí řadu Povstavlců. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Na konec playlistu jsme přidali nový spot s Darth Maulem.

Původní novinky, 12.9.: Třetí řada animovaného seriálu Star Wars Rebels se nezadržitelně blíží a s ní i příchod jedné z nejzajímavějších bytostí, kterou kdy jedna vzdálená galaxie poznala. Admirál Thrawn. Metodický a chladný manipulátor byl jedním z nejvšestrannějších taktiků galaktické historie. Student válečného umění vždycky věřil, že nejlepším způsobem, jak srazit nepřítele na kolena, není pouze dokonalá znalost jeho bitevních strategií, ale také detailní rozbor jeho kultury, historie, umění a filosofie.  

Nenáviděn některými, ale tajně obdivován všemi, rychle vyrostl během vlády Sithů, navzdory rasovým předsudkům, v jednoho z nejmocnějších důstojníků v imperiálních řadách. A právě jeho služeb si vyžádá den ode dne vzrůstající hrozba rebelů, která hrozí, že přeroste z lokálního a marginální konfliktu a zažehne plamen svobody v srdcích milionů bytostí po celé galaxii.

Když v roce 1991 spatřil příslušník druhu Chiss poprvé světlo světa na stránkách novely Timothyho Zahna, Dědic Impéria (Heir to the Empire), stal se okamžitě miláčkem fanoušků a jedním z nejvíce fascinujících přírůstků do rozšířeného světa Hvězdných válek. Nicméně, když Disney před několika lety koupil od Lucase značku Star Wars, bylo oznámeno, že všechny doplňující knihy, časopisy, hry a comicsy nadále nebudou součástí kánonu a tím se zdál osud Velkoadmirála Thrawna zpečetěn.

Vypadá to ale, že někteří hrdinové jsou příliš velcí na to, než aby jejich příběh zapadl ve vše pokrývajícím prachu historie. Disney se totiž rozhodl, že admirál Thrawn, se nyní už jako součást oficiálního kánonu, předvede všem svým fanouškům na obrazovkách. Zatím pouze v animované podobě, ale kdo ví, co chystá budoucnost. Brzy se o tom přesvědčí i naše oblíbená posádka, bojující o holé přežití v nehostinných končinách Vnějšího okraje. Zapněte si bezpečností pásy, třetí sezóna Star Wars Rebels (Star Wars Povstalci) odstartuje 24.9. úvodním dvojdílem. A že náš čeká mnohem temnější atmosféra, než v předchozích sériích, se můžete přesvědčit sami ze dvou přiložených promo videí.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu