Kevin Can Wait: Kevin James přichází s novým sitcomem

Kevin Can Wait: Kevin James přichází s novým sitcomem | Fandíme seriálům
Hřmotný kámoš Adama Sandlera dostal vlastní sitcom.

Fanoušci sitcomu Dva z Queensu by měli zpozornit. Kevin James, představitel obtloustlého doručovatele Douga Heffernana, jehož seriál běžel na CBS v letech 1998 - 2007, se vrací s novou komedií Kevin Can Wait. Ostatní budou znát Jamese především z kin, kde je často k vidění ve společnosti Adama Sandlera (Machři, Pixely, Paul Blart).

Seriál vypráví o policistovi, který se rozhodl odejít z aktivní služby do důchodu a začít si užívat pohodový život se svou manželkou a třemi dětmi. Velmi brzy však zjistí, že doma ho čekají mnohem větší výzvy než v pracovním životě.

Kevin původně plánuje svůj volný čas zaplnit pojídáním pizzy, pitím piva, střílením z kuše nebo paintballem společně s blízkými přáteli Goodym (Leonard Earl Howze), Duffym (Lenny Venito) a bratrem Kylem (Gary Valentine), hasičem, jehož největší setkání s plameny proběhlo ve zbrojnici v kuchyni.

Bohaté plány však rychle vezmou za své poté, co zjistí, že jeho žena Donna (Erinn Hayes) mu ne vždy během dvaceti let manželství sdělovala důležité rodinné informace, mezitím co on dělal přesčasy.

Jejich nejstarší dcera Kendra (Taylor Spreitler) zanechává školy, aby finančně podporovala svého nového snoubence Chalea (Ryan Cartwright), zatímco on pracuje na nové revoluční aplikaci. Mladší dcera Sara (Mary-Charles Jones) má zase problémy ve škole a nejmladší syn Jack (James DiGiacomo) je tak trochu hypochondr. Je tedy jasné, že pohodlný život v důchodu musí počkat na úkor vedení rodiny.

Seriál zatím budí spíše rozpaky. Někomu to přijde jako Dva z Queensu přes kopírák, akorát s horšími herci. Jiní naopak věří, že osoba Kevina Jamese dokáže z komedie udělat dostatečnou zábavu. V traileru se pár vtipných momentů objeví, ale celkově působí dojmem, že seriál nemá čím zaujmout. Žádná postava vyloženě nezaujala a hlavní téma se rovněž zdá jako tisíckrát omílané, tedy nic speciálního.

Kevin James se kromě hraní podílí na seriálu také jako scénárista společně s Rockem Reubenem, s nímž už spolupracoval na Dva z Queensu a Brucem Helfordem (Anger Managment).

Kevin Can Wait bude mít premiéru 19. října. CBS zařadila sitcom do hlavního večerního slotu společně se svou vlajkovou lodí Teorie velkého třesku, tedy na pondělí v osm večer. Sitcomu bylo objednáno standardních třináct epizod.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu