Hra o trůny: Spin-off není vyloučený, materiál by byl

Hra o trůny: Spin-off není vyloučený, materiál by byl | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
George R.R. Martin má doma tisíce stránek o tom, co bylo před Game of Thrones.

Hra o trůny se blíží k závěru. A to dokonce tak rychle, že ji uzavře 13-15 epizod, které budou roztaženy do dvou let, aby seriál vydržel na obrazovkách co nejdéle a závěrečné rozuzlení bylo dost času. Je přitom pochopitelné, že se HBO své nejúspěšnější série nechce jen tak vzdát, zvlášť když řada jeho dramatických novinek příliš neuspěla, natož aby dokázala narůst do westerosských rozměrů.

Cestou z ne zcela příjemné situace by mohly být další příběhy ze světa George R.R. Martina. Už v květnu programový prezident HBO Casey Bloys uvedl, že se o případném spin-offu Game of Thrones v rámci stanice diskutovalo. On sám by se určitě dalšímu seriálu ze Západozemí nebránil, jen je třeba přijít s něčím kreativně zajímavým. Žádné konkrétní plány zatím nicméně nejsou.

Teď na případné pokračování byli tázáni při nedělním ceremoniálu předávání cen Emmy showrunneři David Benioff a D.B. Weiss. Ti odpověděli, že na jakýkoliv prequel se reportéři musí zeptat přímo Martina. George stvořil báječný a bohatý svět, do kterého určitě budou zasazené další seriály. Ale ty už bude muset natočit někdo jiný, oni dva se s Westerosem po dokončení Hry o trůny rozloučí.

Co na to Martin? Prý má doma tisíce stránek o historii Západozemí, o událostech, které se odehrály před tím, než začala Hra o trůny. A vznikají další a další materiály. Momentálně je ale HBO vytížené přípravou dalších dvou řad stávajícího seriálu a George dvou dalších knih. Jakýkoliv spin-off je tedy prozatím v říši teorie.

Zdroj: Deadline, TV Line, TV Line II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu