Dobrá manželka: Chystá se spin-off ze soudních síní

Dobrá manželka: Chystá se spin-off ze soudních síní | Fandíme seriálům
Jedno z nejlépe hodnocených dramat posledních let vysílá postavu Christine Lockhart do vlastního seriálu.

Právní a politické drama The Good Wife (Dobrá manželka) platí za jeden z nejlepších seriálových počinů této dekády. Svou sedmiletou pouť televizními obrazovkami ukončila letos v květnu. To ale neznamená, že fanoušci řekli svým oblíbeným hrdinům definitivní sbohem. Stanice CBS nedávno potvrdila, že vznikne desetidílný spin-off, který se bude soustředit na osudy Diane Lockhart, jedné z původních postav, kterou působivě a za nadšeného potlesku kritiků a fanoušků, ztvárnila americká seriálová veteránka Christine Baranski.

V připravovaném seriálu by měla Diane spojit síly s Luccou Quinn (Cush Jumbo), mladou a ambiciózní právničkou, poté, co musela odejít ze své vlastní společnosti Lockhart & Lee, kvůli finanční aféře, která ji osobně poškodila a připravila o všechny úspory. Dalším přírůstkem do ženského týmu bude Marissa Gold (Sarah Steele), která se pravidelně objevovala už v původním seriálu a pro své bezprostřední a sympatické vystupování dostávala s přibývajícími episodami stále více a více prostoru. V  zatím nepojmenovaném seriálu se z původně všestranné sekretářky stane právoplatná vyšetřovatelka.

Seriál ovšem nepoběží ve standardním formátu v televizi, ale pouze na internetu prostřednictvím streamovací služby CBS All Access. Jak už bylo zmíněno výše, první sezóna bude mít pouze deset episod a měla by si odbít svou premiéru v únoru příštího roku. A nejlepší zpráva nakonec. Podle oficiálních zdrojů jsou na palubě jako producenti i manželé Kingovi, kteří stáli za úspěchem Dobré manželky.

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu