Loupež po italsku se vydá do televize

Loupež po italsku se vydá do televize | Fandíme seriálům
Charlie Crocker se svou partou a Mini Coopery se rozjedou do našich obýváků. 

V roce 1969 přijel na filmová plátna The Italian Job. Film o loupeži s Michaelem Cainem, jenž se snaží v italském Turíně získat čtyři miliony ve zlatě, zaujme především finální akční scénou, kde tři Mini Coopery v barvách britské vlajky ujíždí policii přes celé město paralyzované dopravní zácpou. Samotnou automobilovou honičku, ale i další jízdní úkoly jsme si mohli vyzkoušet na vlastní kůži ve stejnojmenné videohře z roku 2001. V roce 2003 jsme se dočkali sympatického amerického remaku, v němž se za volantem objevili Mark Wahlberg, Charlize Theron nebo Jason Statham. Ti se pokoušeli v Los Angeles ukrást zpátky jejich zlato zrádci Edwardu Nortonovi. Rovněž vyšlo videoherní zpracování. O pokračování filmu se mluvilo, ale bohužel na něj nedošlo.

Místo toho si v televizní stanici NBC řekli, že Charlieho Crockera (který vystupuje jako hlavní postava v obou filmech) a jeho partu nechají úřadovat v seriálu. V něm zřejmě nepůjde o krádež zlatých cihel. Epizody se zaměří na celou skupinu jedinců se specifickými schopnostmi, kteří se budou muset vrátit k „řemeslu", protože se nabízí šance dostat z vězení důležitého člověka. Aby akce klapla, je zapotřebí Charlieho, který se snažil žít čestně, ale nakonec se stejně jako ostatní nechá zlákat vzrušením, které mu chybělo při plánování loupeží. 

Scénář bude psát dvojice Rob Weiss (Vincentův svět) a Benjamin Brand. Pod produkci se podepíše Donald De Line, jenž z pozice dohlížel už na remake. 

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu