Iron Fist má datum premiéry. K tomu první oficiální fotka

Iron Fist má datum premiéry. K tomu první oficiální fotka | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 38 obrázků
Přidáváme hromadu fotek z natáčení. AKTUALIZOVÁNO 2x, o nový artwork a pohyblivý plakát.

AKTUALIZACE 2: A Ještě jeden update, přidáváme pohyblivý plakát.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme hned na její začátek ještě teaser poster a především pak obálku komiksu, na které je vyobrazen Finn Jones jako Iron Fist i s jeho charakteristickým tetováním.

Původní novinka 6.10.: Netflix by měl příští rok vypustit hned tři marvelovské seriály. O Defenders a Punisherovi byla nedávno řeč, avšak jako první dorazí Iron Fist. Aktuálně bylo oznámeno, že všech 13 dílů seriálu bude zveřejněno 17.3. 2017. Zároveň byla zveřejněna také první oficiální fotka, ke které dolů do galerie přidáváme hromadu fotek z natáčení. Na těch můžete vidět Finna Jonese, Jessicu Henwick a Jessicu Stroup. O víkendu bude mít Iron Fist panel na Comic-Conu v New Yorku, tak třeba se dočkáme traileru.

Danny Rand (Finn Jones) je syn z milionářské rodiny, který havaroval letadlem ve vysokých horách, kde se jej ujali mniši. Po letech se vrací do New Yorku jako změněný člověk. V exilu studoval buddhistickou filosofii, kung-fu a především teď dokáže povolat nadpřirozenou sílu Železné pěsti (Iron Fist). S nově nabytými schopnostmi začne v New Yorku potírat korupci. Dále hrají: Jessica Henwick jako Colleen Wing, Randova spojenkyně, která v New Yorku vede vlastní dojo. David Wenham jako Harold Meachum, nelítostný korporátní boss, který se po Randově zmizení spojil s jeho rodiči. Jessica Stroup hraje Joy Meachum, Haroldovu dceru a Dannyho kamarádku z dětství. Tom Pelphrey hraje jejího bratra. Oba dva v Dannyho nepřítomnosti budovali Rand Enterprises a jejich práce je Dannyho návratem ohrožena. Carrie-Anne Moss si zopakuje roli Jeri Hogarth, kterou měla už v Jessice Jones a Daredevilovi. Jako právnička pomůže Randovi s návratem do New Yorku. Showrunnerem seriálu je Scott Buck. Datum premiéry je stanoveno na 17.3. 2017.

Zdroje: MCU Exchange, Coming Soon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi | 09.10.2016 09:58
vypadá to hodně dobře https://www.youtube.com/watch?v=0sEJeWB3RA8
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu