Westworld: HBO předčasně uvolnilo druhou epizodu

Westworld: HBO předčasně uvolnilo druhou epizodu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Sledujte první epizodu zcela zdarma. Trailer na zbytek první sezony. A jak si Westworld vede u diváků oproti dosavadním hitům HBO.

Je to tak vážení. HBO se rozhodlo uvolnit druhou epizodu seriálu Westworld prostřednictvím služby HBO GO a platí to i pro českou verzi. Na službě si zároveň můžete přehrát první epizodu zdarma, i když nejste předplatiteli HBO GO.

Epizoda je nazvaná Chestnut (Kaštan) a začíná, když do Westworldu přijíždějí dva hosté. William (Jimmi Simpson), který je tu poprvé, a štamgast Logan (Ben Barnes). Oba dva mají různá očekávání i záměry. Bernard (Jeffrey Wright) a ředitelka oddělení kontroly kvality Theresa Cullen (Sidse Babett Knudsen) diskutují o tom, jestli nedávná anomálie u hostitelů může být nakažlivá. Technička zodpovědná za chování robotů Elsie Hughes (Shannon Woodward) upraví emoce Maeve (Thandie Newton), bordelmamá ze sweetwaterského nevěstince, aby zabránila návratu jejích vzpomínek. Namyšlený programátor Lee Sizemore (Simon Quarterman) navrhne kolegům nový příběh, který by šel do Westworldu zasadit, ale dr. Ford (Anthony Hopkins) má jiné plány. Muž v černém (Ed Harris) naverbuje odsouzence Lawrence (Clifton Collins, Jr.), aby mu pomohl odhalit ta nejtajnější tajemství Westworldu.

V playlistu na konci článku najdete úvodní znělku a trailer na celý zbytek sezony. Pokud bude úspěšná, můžeme počítat s další a zatím to vypadá, že se nemusíme o budoucnost seriálu bát. Pro zajímavost: Přímo v televizi si jen v USA seriál pustilo během premiéry 1,96 milionu diváků, což je lepší výsledek než v případě Pozůstalých (1,77), Jedné noci (774 tisíc) a Vinylu (764 tisíc). Zároveň to není o tolik horší výsledek, než měly v poslední době seriály úspěšnější. Newsroom debutoval s 2,14 miliony, Hra o trůny s 2,22 miliony a Temný případ s 2,33 miliony. Pokud se do sledovanosti započítají i čísla z nahrávání a přehrávání online, vidělo Westworld 3,3 milionu diváků, což můžeme porovnat například s 4,2 miliony diváků Hry o trůny nebo 1,4 miliony diváků Vinylu.

PS: Pokud si seriál povede dobře i nadále, máme od tvůrců přislíbeno, že se jednou podíváme i do dalších zábavních parků, nejen do westernového. V galerii najdete fotky z druhé epizody.

Westworld je temná odysea o zrození umělého vědomí a evoluci hříchu. Odehrává se rozhraní blízké budoucnosti a upravené minulosti, odhaluje svět, ve kterém je každá touha, jakkoliv šlechetná nebo zvrácená, ukojitelná. Seriál produkuje J.J. Abrams, showrunnerem je Jonathan Nolan. V hlavních rolích hrají Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Rodrigo Santoro, Jimmi Simpson, James Marsden, Jeffrey Wright, Michael Crichton, Clifton Collins Jr., Miranda Otto, Luke Hemsworth, Lisa Joy, Tessa Thompson. Datum premiéry je stanoveno na 2.10. 2016, přesněji řečeno na 3.10. ve 3:00 středoevropského času.

Zdroje: Inverse, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi | 08.10.2016 19:42
skvělý seriál, výborná novinka asi jako Stranger Things....opravdu mezi všemi těmi tuctovými srágorami je toto překvapení...pro mě zatím spolu se Strange Things nejlepší seriál roku......nepočítám druhou řadu Daredevila a Narcos
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu