Ghost Rider by mohl dostat vlastní seriál

Ghost Rider by mohl dostat vlastní seriál | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Hořící mstitel má vedle hostování v Agentech SHIELDU šanci také na vlastní seriál. 

Když jsme se dozvěděli, že se v Agentech SHIELDU objeví Ghost Rider, provázely oznámení značně skeptické reakce. V seriálu nevzplanul Johnny Blaze, ale pouze druhořadý jezdec Robbie Reyes. Všichni také dumali nad tím, jak postava bude vypadat vzhledem k televiznímu rozpočtu a jestli scenáristé rozporuplně přijímaných Agentů vůbec dovedou jezdce nějak důstojně zpracovat. Nakonec ale byla většina diváků po premiéře spokojená nebo přinejmenším příjemně překvapená.

Teď byli představitel Robbieho, Gabriel Luna, a šéf televizní části Marvelu, Jeph Loeb, tázáni, jestli by mohl aktuální Ghost Rider fungovat i mimo Agenty SHIELDu. Dozvěděli jsme se, že Gabriel je pro úspěch postavy schopný udělat cokoliv. Loeb pak řekl, že konečné rozhodnutí je na televizní stanici ABC, ale je přesvědčený o tom, že Ghost Ridera dělají tak dobře, aby jej diváci chtěli vidět víc. A když chce dostatek diváků, chce najednou i televizní stanice.

Co vy na to? Chtěli byste, aby se Ghost Rider odštěpil do vlastní show? Připomínáme, že poslední spin-off, o který se stanice pokoušela, natočil pouze pilot, a pak nikdy nešel do vysílání. Agenti S.H.I.E.L.D.u kvůli nikdy nerealizovanému seriálu Most Wanted přišli o postavy Bobbi a Huntera, kteří se už nikdy ke svým rolím nevrátili. Teď je ale situace malinko odlišná. Agentům reálně hrozí, že kvůli stále klesající sledovanosti už je nebude chtít stanice ABC obnovit na další sezonu. Je tedy klidně možné, že se ABC podaří zachránit alespoň Ghost Ridera...

Zdroj: ABC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Carnage | 17.10.2016 13:23
Nemyslim si, že by ten herec a a ta postava měla takový charisma, že by utáhnula vlastní seriál jako součást Agentů zatim funguje dobře, ale nemyslim si že by utáhnul vlastní.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu