Punisher oznámil obsazení dalších rolí

Punisher oznámil obsazení dalších rolí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pomalu se také začíná ukazovat, jakým směrem bude mířit děj seriálu.

Seriálový Punisher už se točí a příležitostně vám z natáčení přinášíme nové fotografie. Teď Marvel také odhalil, kterým hercům vedle Jona Bernthala v hlavní roli připadly vedlejší úlohy.  

Daniel Webber (11.23.63) byl obsazený jako Lewis Walcott, mladý veterán, kterému dělá potíže se znovu zapojit do civilního života. Postava je zřejmě vytvořená speciálně pro seriál. Jason R. Moore (A Lonely Place for Dying) byl obsazený jako Curtis Hoyle, přítel Franka Castla, který jako jeden z mála ví, že je naživu. V komiksech jde o zrádnou postavu. A nic dobrého nejde říct ani o Williamu Rawlinsovi. Je to jeden z největších sociopatů, s jakým kdy Marvel přšiel. Jedná se o zkorumpovaného, vysoce postaveného člena CIA, který pochází z řady Punisher MAX a v seriálu se Frank Castle připlete do cesty jeho nekalým zájmům. Hraje jej Paul Schulze (Nurse Jackie).  

Jaime Ray Newman (Bates Motel) hraje Sarah Lieberman, manželku Micra (Ebon Moss-Bachrach), bývalého analytika NSA, který "může být pro Franka a všechny ostatní hodně užitečný". Manželství Sarah řádně zkomplikovalo život. Michael Nathanson (The Knick, Vlk z Wall Street) hraje Sama Steina, agenta Národní bezpečnosti, kterému hodně starostí přidělává jeho parťačka Dinah Madani (Amber Rose Revah). Vyšetřovatelská dvojice se objevila na několika společných fotkách z natáčení

Podle obsazených postav se tedy zdá, že příběh seriálu míří kamsi do armádních kruhů, roli bude hrát korupce a Frankovy vazby na staré známé.  

Zdroj: Marvel

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu