Cloak and Dagger: Dimenze z Doctora Strange míří do televize

Cloak and Dagger: Dimenze z Doctora Strange míří do televize | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Další seriál od Marvelu je na cestě. Víme, kdy jej uvidíme a kdo za něj bude zodpovědný.

Televizní stanice ABC Family se převtělila ve Freeform a pod novou značkou chce přesunout důraz z dětí a rodičů na teenagery a mladé dospělé. Jednou z vlajkových lodí přerozené stanice by měla být také komiksovka Cloak and Dagger. Seriál přeskočil natáčení pilotu (podle kterých se stanice obvykle rozhodují, zda seriál pustí nebo nepustí do výroby) a rovnou byla objednána celá první série. Nově se dozvídáme, že dorazí na obrazovky až v zimě 2018, alespoň však bylo zároveň odhaleno také to, kdo za seriál bude zodpovědný. Showrunnerem je Joe Pokaski, který momentálně přepisuje svůj prvotní scénář. Pokaski psal několik marvelovských komiksů, na televizní obrazovce pracoval na seriálech Hrdinové, Daredevil nebo Underground.

Cloak a Dagger jsou párek vyděděnců, jenž se při potulování ulicemi dostane do spárů vědce, který na nich otestuje experimentální drogu. Cloak se stává bytostí stínů, manipuluje temnou energií a dovede procházet skrze dimenzi, z níž energie pochází. Dagger žije s Cloakem v určité symbióze a je jeho protipólem. Krmí jej svým „živým světlem“, silnou vitální energií, kterou ovládá. Dokáže s ní oslabit své protivníky nebo vyvolat myslí ovládané energetické dýky.

Paralelní dimenze jsme v rámci světa Marvelu poprvé zakusili v Doctoru Strangeovi, tak uvidíme, jestli na něj seriál bude nějakým způsobem odkazovat, podobně jako na filmy odkazují ostatní marvelovské seriály.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Dinotaurior | 14.11.2016 22:01
Hraný seriál nebo animak nepochopil sem to asi :D.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu