Snowpiercer: Zamrzlý konec světa na palubě nezastavitelného vlaku

Snowpiercer: Zamrzlý konec světa na palubě nezastavitelného vlaku | Fandíme seriálům
The Weinstein Company
Zobrazit dalších 17 obrázků
Postapokalyptický sci-fi film se dočká televizního zpracování.

Televizní stanice TNT chystá seriál na motivy tři roky staré sci-fi Snowpiercer. Scénář pilotního filmu, podle kterého se stanice rozhodne, jestli natočí celou sérii, píše Josh Friedman. Ten má na kontě Spielbergovu Válku světů, popřípadě se podílí na chystaných pokračováních Avatara. Na poli seriálů zodpovědný především za Terminátora: Příběh Sarah Connorové. Projekt pro TNT produkují Tomorrow Studios, která práva získala loni v listopadu. Zatím není úplně zřejmé, jakým způsobem se bude seriál k filmu vztahovat, ale mluví se o „reimaginaci“, takže očekávejme nové zpracování stejného námětu, které na film nebude nijak navazovat.

Film vycházel z francouzské komiksu Le Transperceneige a byl prvním anglicky mluveným film korejského režiséra Bong Joon Ha. Ten bude jedním z výkonných producentů seriálu, stejně jako Chan-wook Park, další slavný korejský režisér a producent původního filmu.

Film byl se odehrával po kataklyzmatické události, která ze Země udělala ledovou pustinu. Poslední přeživší se ukrývají v obrovském vlaku, který nekonečně krouží kolem planety. Vyvolení žijí v luxusních předních částech vlaku, zatímco ti méně šťastní se tísní ve strašlivých podmínkách v posledních vagonech. Povstání je na spadnutí. Příběh byl pozadím pro podobenství o třídním boji, sociální nespravedlnosti a lidském odhodlání přežít.

Zdroje: THR I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu