The Inhumans: Seriál nakonec skutečně náhradou za film?

The Inhumans: Seriál nakonec skutečně náhradou za film? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jsou tu nejnovější podrobnosti o chystaném seriálu. Jak dlouhý bude úvodní snímek, akce bude filmová a kdo usiluje o hlavní roli.

Na zásadní novinky k chystanému seriálu The Inhumans stále čekáme. Pořád nevíme, jaký tvůrčí tým show připraví, kdo v ní bude hrát nebo o čem přesně bude pojednávat. Postupně se ale objevují další a další drobné střípky doplňujících novinek.

Už dříve jsme se dozvěděli, že úvodní dvě epizody budou v upravené podobě promítány v kinech IMAX jako celovečerní film. Nově bylo odhaleno, že sestřih bude mít zhruba 80 minut. Snímek bude uvedený v 1000 IMAXech v 74 zemích celého světa, včetně Číny a vedení IMAXu doufá, že The Inhumans budou mít další řady, a že v případě úspěchu Inhumans podaří do kin podobným způsobem přivést další seriály.

Seriál pak bude uveden na stanici ABC 26.9. To je úterý, kdy se momentálně (ve 22:00) vysílají Agents of S.H.I.E.L.D. Fanoušci už tedy spekulují o tom, jestli The Inhumans Agenty nahradí nebo doplní. Seriál bude vysílaný týden co týden bez přerušení. IMAX se finančně nepodílí jen na úvodních dvou epizodách, které uvede ve svých kinech, ale na celém seriálu. Akční scény celého seriálu by měly mít filmovou kvalitu, avšak především úvodní IMAX speciál má nabídnout „velké filmové momenty, speciálně navržené pro plátna IMAX“.

Dosud jsme také neslyšeli vůbec nic o tom, jak a zda do celého projektu zapadají filmová Marvel Studios, vždycky byla řeč jen o televizní sekci Marvelu, o stanici ABC a IMAXu. Ben Sherwood, prezident televizní skupiny Disney-ABC teď uvedl, že se na projektu úzce spolupracovalo s kolegy z Marvel Studios, aby bylo možné zajistit, že z hlediska obsahu a zařazení do kalendáře Inhumas svět Marvelu jen a jen obohatí. Článek New York Times také uvádí, že Marvel původně plánoval Inhumans natočit jako filmovou sérii, ale nakonec se rozhodl, že značce bude lépe vyhovovat televizní obrazovka, protože filmových sérií už má studio rozjetých hodně.

Není však zřejmé, zda se jedná o interní informaci z Marvelu nebo pouze o domněnku ze strany New Yorkeru. Už by to každopádně chtělo nějaké vyjádření od Kevina Feigeho nebo Louise D'Esposita, dvou nejvýše postavených mužů Marvel Studios. Ode dneška do neděle probíhá brazilský Comic-Con, kde Marvel bude prezentovat Strážce Galaxie 2 a nepřímo také Spider-Mana: Homecoming, tak doufejme, že se některý z pánů zastaví a bude na Inhumans novináři nebo fanoušky dotázán.

Jak už bylo řečeno v úvodu, o castingu zatím nevíme nic, avšak wrestler Cody Rhodes aktivně usiluje o roli Black Bolta. Je sice pravda, že král Inhumans prakticky nemluví a část tváře má povětšinou zahalenou, to ale nemění nic na tom, že produkce jistě bude stát o někoho s výraznějšími hereckými zkušenostmi. Rhodes se zatím objevil pouze ve vedlejší roli seriálu Arrow.

V komiksech jsou Inhumans uměle vylepšenou odnoží homo sapiens, kterou před tisíceletími vytvořili mimozemšťané rasy Kree. Inhumans byli stvořeni jako válečný nástroj, ale z blíže neobjasněných důvodů se je Kree nakonec rozhodli nechat napospas osudu. Inhumans vytvořili vlastní společnost, která nejprve žila ukrytá na Zemi a posléze přesídlila na Měsíc. Jedná se o malý národ (něco přes 1200 obyvatel) s přísným kastovním systémem, kterému se s pomocí pečlivě plánované sňatkové politiky podařilo vyšlechtit lidský genom k dokonalosti. Každý Inhuman sám o sobě je fyzicky zdatnější než Captain Amerika a většina z nich nadále získává na prahu dospělosti díky Terrigenské mlze nadpřirozené schopnosti, které s jistou dávkou zjednodušení můžeme přirovnat ke schopnostem X-Menů, v míře jejich nebezpečnosti i v rozmanitosti. Inhumans jsou také technologicky nesmírně vyspělí. Komiksy většinou pojednávaly o královské rodině, která je vedena Black Boltem, mužem s tak mocným hlasem, že nikdy nesmí vydat ani hlásku, protože jediným slovem dokáže trhat pohoří na kusy. Později byla transformační látka vypuštěna na celé Zemi, a tak se nadlidské schopnosti objevují o řady dosud zcela obyčejných smrtelníků. 

Zdroje: Bleeding Cool, New York Times, THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu