The Crown: Druhá série bude pro současné herce poslední

The Crown: Druhá série bude pro současné herce poslední | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Co na královskou rodinu čeká v budoucnosti? Tak především The Beatles!

Druhá série nejdražšího seriálu Netflixu, The Crown, už se natáčí, momentálně je štáb přímo ve Velké Británii. Fanoušci, co si na dění okolo královské rodiny navykli, si ale musí samozřejmě na dalších deset dílů rok počkat.

A o čem má druhá řada být? Historici si pochopitelně odpovědí sami, zato laikům, kteří přeci jen v datech trochu plavou, se alespoň ty základní informace jistě budou hodit. Pokud jim tedy spoilery nevadí. Na konci první série jsme viděli emotivní odchod Winstona Churchilla do důchodu. Novým premiérem se tak stane Anthony Eden, ten však ve funkci dlouho nepobude, protože v jeho období se udála pro Anglii nechvalně známá Suezská krize.

Předpokládá se, že v průběhu druhé série bude Alžběta II. spolupracovat se třemi až čtyřmi premiéry. To znamená, že se seriál přehoupne do období do 60. let, a ty znamenají pro celý hudební svět jediné: Beatlemania! ;-) Královská rodina, zejména pak princ Charles (v teenagerských letech) a princezna Margaret, čtyřem mladíkům z Liverpoolu naprosto podlehli a The Beatles by se tak určitě měli stát součástí dalšího pokračování The Crown.

Druhá série ovšem bude poslední pro hlavní herecký ansámbl. Claire Foy v roli Alžběty či Matta Smithe jako prince Philipa a další hlavní postavy potom nahradí jiní, starší herci. Noví herci pak také vydrží dvě série a na poslední dvě, tedy pátou a šestou, je znovu nahradí někdo jiný. Důvod je samozřejmě prostý: seriál zachycuje enormně dlouhou dobu, a tak by nebylo příliš moudré, kdyby třicetiletá Claire Foy hrála osmdesátiletou či devadesátiletou stařenku. Konkrétní jména nástupců současných herců ještě nejsou známa, ani se ještě nevyrojily žádné spekulace.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu