The Flash: Upoutávka na zbytek 3. řady slibuje změnit budoucnost

The Flash: Upoutávka na zbytek 3. řady slibuje změnit budoucnost | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Objeví se další komiksová postava.

Podzimní část třetí řady The Flashe skončila cliffhangerem, ve kterém se Barry podíval do budoucnosti. V té viděl, jak jeho dosud nejnebezpečnější oponent, samozvaný bůh rychlosti Savitar, zavraždil Iris, aby se Barrymu (Grant Gustin) pomstil za to, že jej někdy a někde v časoprosotru polapil s pomocí kamene mudrců mimo čas. Objevila se první upoutávka, která ukazuje, že Barry udělá všechno pro to, aby budoucnost změnil. Je otázkou, jaké to bude mít následky, nicméně se můžete spolehnout, že zrovna Iris The Flash zemřít nenechá, i kdyby to mělo roztrhat celý multiverse na kusy. Cisco (Carlos Valdes) bude hodně používat svůj šestý smysl, Caitlin (Danielle Panabaker) opět bude mít potíže s Killer Frost...druhá polovina třetí řady seriálového Flashe zkrátka bude znovu nabitá a fanoušci se mohou těšit na odlehčenou zábavu a hrátky s časem, které seriál pravidelně přináší.

Jinak toho o zbytku třetí sezony příliš nevíme, snad jen že se objeví interdimenzionální tulačka Gypsy, která umí vytvářet iluze a být neviditelná. Hraje ji Jessica Camacho (Sleepy Hollow).

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

mmichalll | 22.12.2016 20:29
Iris je najhoršia postava v celom seriály. Taký trápny románik aký predvádza sa nedá ani pozerať, od začiatku druhej série všetky jej scény zrýchľujem. Sa fakt nedá :/
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu