Rick and Morty: Ukázka z třetí řady

Rick and Morty: Ukázka z třetí řady | Fandíme seriálům
Podívejte se na rozpracovanou scénu z nadcházející série oblíbeného Ricka a Mortyho.

Animovanému seriálu Rick and Morty od Justina Roilanda (seriál Rybičky) a Dana Harmona (V tom domě straší!, seriál Zpátky do školy) se za velmi krátkou dobu jeho existence podařilo získat vysoký počet fanoušků a takřka kultovní status. Titulní dvojice – věčně opilý, avšak geniální vědec Rick a jeho vnuk Morty – se na amerických televizních obrazovkách poprvé objevila v roce 2013. Každý dvacetiminutový díl vypráví o jednom jejich společném dobrodružství, jež se nesou ve značně absurdním duchu. Povětšinou vše začíná Rickovou žádostí o pomoc kvůli záležitosti, která má obvykle co do činění s nějakým Rickovým vynálezem či objevem. Spolu pak provádějí šílené experimenty či navštěvují různé planety a světy, na kterých prožívají dost neobvyklé zážitky.

Mezi diváky si seriál získal pozornost především díky nevšednímu humoru. V kombinaci s častými sprostými slovy by sice někdo mohl Ricka a Mortyho označit jako ujetý animák, početní fanoušci na něj však nedají dopustit. Obzvlášť ty potěší zveřejněná ukázka z rozpracované části jedné epizody nadcházející třetí řady. Animace sice ještě není úplně plynulá a zcela chybí barvy, celá ukázka je už však kompletně nadabovaná typickými hlasy Justina Roilanda (Rick) a Chrise Parnella (Morty). Pokud jste o seriálu doteď vůbec neslyšeli, tak si ji můžete pustit stejně tak, jelikož nic o předchozím ději nevyzradí a jednoduše z ní poznáte, v jakém duchu se Rick and Morty nese.

Přesné datum premiéry třetí řady zatím nebylo oznámeno, ale uvedení se v Americe se očekává během srpna 2017. Těšit se můžeme na 14 nových epizod. Znáte Ricka a Mortyho? Je vám jejich humor sympatický nebo je na vás už trochu přes čáru?

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

tor | 30.12.2016 15:42
uz aby to bylo!!!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu