Živí mrtví: Kvůli krvavé premiéře byl umírněn zbytek sezony

Živí mrtví: Kvůli krvavé premiéře byl umírněn zbytek sezony | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriál vyslyšel kritiku a bude méně krvavý. Plus nejnovější fotky.

Že byla premiéra sedmé řady zombie seriálu The Walking Dead utopená v krvi, to není žádné tajemství. Jak Glenn, tak Abraham byli sadistickým Neganem doslova rozmašírováni na kaši. O krev, cáry masa ani orgány nebyla nouze. Epizoda sklidila nejrůznější ohlasy, které už znovu probírat nebudeme, avšak část publika se také nechala slyšet, že vyobrazení násilí bylo až příliš důkladné. Producentka Gale Anne Hurd aktuálně prozradila, že tvůrci seriálu diváky vyslyšeli. Rozhodně by nechtěli sklouznout k žánru torture porn, tedy ke grotesknímu násilí pro násilí, a nechtějí své fanoušky odradit. (Někdo by mohl namítat, že tak činí především nekonečnými průtahy v ději, ale to je opět jiná písnička). Proto ve všech epizodách, které dosud nebyly natočené, bylo násilí umírněno. Pro slabší žaludky dobrá zpráva, pro jiné diváky může být grafické násilí jednou z největších deviz Živých mrtvých. Jak to máte vy?

Přikládáme také nejnovější fotky, přičemž na jedné z nich můžete vidět Ricka, jak se setkává s jednou novou skupinou. Showrunner Scott M. Gimple prozradil, že k setkání dojde brzy, ale jinak skupina zůstává zahalená rouškou tajemství.

Zdroje: Varity, EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Joser | 26.01.2017 01:40
Jak píše Zadeček, je násilí a násilí. Když jsem poprvé v comicsu četl o smrti fanoušky oblíbeného korejského poslíčka pizzy, tak to se mnou ani nehnulo. Zato v seriálu mě Negan svojí dřevěnou milenkou trefil přímo na solar. Jako moc nechybělo a taky bych ronil slzy, teď to myslim naprosto upřímně a bez legrace. Ale já zase u sentimentálních kýčů brečim běžně, takže babo raď. Ještě ke comicsu, pamatuju si, že mě totálně dostal první ozbrojený střet mez Rickem a Neganem po smrti Spencera, namíchat tak výbušnou směs, ze které člověk zároveň slzí smíchy a zároveň má nervy napnuté jako špagáty se jen tak někomu nepoštěstí, určitě jeden z mých top momentů celé comicsové série. Samotná seriálová scéna smrti Abrahama a Glenna byla zpracovaná velmi vkusně a rozhodně nebyla za hranou. Co už za hranou rozhodně bylo je kupříkladu scéná, kdy se Negan vysmívá Rositě, nebo když jeden ze Spasitelů šikanuje při první návštěvě Alexandrie Enid. To bylo příliš a comicsový Negan by něco takového nikdy neudělal a nepřipustil. Obecně my Neganův seriálový posun od dobrosrdečného pošahance k bezskrupulóznímu vysírači docela vadí, tuším, že seriálového Negana si nikdy tolik neoblíbím. Co se obecně násilí týče, nemyslím si, že by první polovina sedmičky nějak vybočovala. Jenom divákům zkrátka nevadí, když násilím páchá na jiných Grimas family a vyloženě se můžou posrat z toho, když je násilí pácháno na Grimas family, ještě k tomu vidět Grimas family tak psychicky na dně, to je přece fuj!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu