The Inhumans našli režiséra

The Inhumans našli režiséra | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Vin Diesel by byl radši, kdyby projekt zůstal ve filmové podobě.

Jak asi víte ze starších novinek, úvodní epizody seriálu The Inhumans stanice ABC uvede po celém světě v tisícovce kin IMAX. Jaký režisér se chopí tohoto úkolu? Je to holandský rodák Roel Reiné. Ten na sebe upozornil hned v začátku kariéry, když za svůj první celovečerní snímek Riskantní zásilka dostal nizozemskou filmovou cenu. Následovalo ještě několik domácích filmů, a pak se přes Smrtící zbraň se Stevenem Seagalem dostal Reiné do Hollywoodu, kde točil nejrůznější direct-to-video béčka. Lepší hodnocení přišlo až po návratu do Nizozemska, kde udělal celkem slušně ohodnocené historické námořní drama Admirál. Možná právě kvůli němu dostal příležitost natočit také jednu z nadcházejících epizod seriálu Black Sails. Přes několik pozitivních zářezů však Roel působí až moc jako rutinér, tak snad se v něm při práci s IMAX kamerou probudí filmařská vášeň. Režisér první epizody obvykle bývá v seriálu nejzkušenější a jeho úkolem je nastavit styl vyprávění, kterého se pak jeho následovníci snaží držet.

O Inhumans promluvil také Vin Diesel, ktrý je proslulý tím, že léta na sociálních sítích usiloval o to, aby jej Marvel obsadil jako Black Bolta, hlavu královské rodiny Inhumans. V seriálu s ním nepočítejte, to je finančně nereálné. O roli ale nejspíš herec stále stojí, protože v rozhovoru prohlásil, že by se Marvel podle něj nikdy neměl vzdát myšlenky na celovečerní verzi. Inhumans podle něj mají potenciál na to, aby se z nich stala obří filmová sága. Opustit tenhle cíl by byla velká chyba.

Nu, možná byla, možná nebyla, každopádně se teď chystá seriál a natáčení filmu v dohledné době nepůsobí příliš realisticky. Příště Vine.

Seriál bude pojednávat o královské rodině Inhumans, nebude vycházet ze seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. 4. 9. budou první epizody uvedeny v kinech IMAX po celém světě, od 26. 9. pak bude celý seriál postupně uvedený v TV. Shorunnerem je Scott Buck (Iron Fist)

V komiksech jsou Inhumans uměle vylepšenou odnoží homo sapiens, kterou před tisíciletími vytvořili mimozemšťané rasy Kree. Inhumans byli stvořeni jako válečný nástroj, ale z blíže neobjasněných důvodů se je Kree nakonec rozhodli nechat napospas osudu. Inhumans vytvořili vlastní společnost, která nejprve žila ukrytá na Zemi a posléze přesídlila na Měsíc. Jedná se o malý národ (něco přes 1200 obyvatel) s přísným kastovním systémem, kterému se s pomocí pečlivě plánované sňatkové politiky podařilo vyšlechtit lidský genom k dokonalosti. Každý Inhuman sám o sobě je fyzicky zdatnější než Captain Amerika a většina z nich nadále získává na prahu dospělosti díky Terrigenské mlze nadpřirozené schopnosti, které s jistou dávkou zjednodušení můžeme přirovnat ke schopnostem X-Menů, v míře jejich nebezpečnosti i v rozmanitosti. Inhumans jsou také technologicky nesmírně vyspělí. Komiksy většinou pojednávaly o královské rodině, která je vedena Black Boltem, mužem s tak mocným hlasem, že nikdy nesmí vydat ani hlásku, protože jediným slovem dokáže trhat pohoří na kusy. Později byla transformační látka vypuštěna na celé Zemi, a tak se nadlidské schopnosti objevují o řady dosud zcela obyčejných smrtelníků. 

Zdroje: THR, Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Fimi | 28.02.2017 20:34
tak Anson Mount bude Black Bolt
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu