Iron Fist: Plnohodnotný trailer představuje sílu železné pěsti

Iron Fist: Plnohodnotný trailer představuje sílu železné pěsti | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Danny Rand ukazuje, že někteří lidé opravdu rozlišují mezi pěstí, která vás pošle do špitálu a pěstí co vás odkáže rovnou na hřbitov. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Přidáváme ještě k traileru také nový klip, ve kterém Jessica Hewick jako Colleen Wing ukazuje, že zdání klame. Colleen je možná nevelkého vzrůstu, ale dřímá v ní pořádný zabiják. V bílé teplákovce navíc u seřezávání dvou borečků vypadá těžce stylově.

Za necelé dva měsíce dorazí Iron Fist, poslední marvelovský seriál od Netflixu který uvidíme před tím, než se jednotliví hrdinové později v letošním roce společně sejdou v sérii Defenders. Zatím se stále daří držet velkou rozmanitost, kteří mezi sebou jednotliví hrdinové mají. Na Dannym Randovi je vidět, že je to opravdu velké dítě, a i když jsme stále v Daredevilově syrovém světě, celá upoutávka má poměrně veselého ducha. První půlka traileru ukazuje vyloženě úsměvný příběh o rybě na suchu, když se Danny jako „marvelovský Batman“ vrací z výcviku v horách, aby převzal otcovu mnohamilionovou společnost. David Wenham v roli současného šéfa společnosti je správný civilní záporák, a pak je tu samozřejmě ještě organizace Hand, která s sebou přináší celou mystickou stránku věci. Efekt energetické ruky působí dobře, bojové scény vypadají v traileru stylově a Jessica Henwick jako Colleen Wing je pro Iron Fista stylovou parťačkou a...zkrátka zatím seriál čtvrtého Defendera působí veskrze dobře. Jen zvolená muzika mi občas nesedla. V komentářích dejte vědět, co sedí nebo nesedí vám.

Danny Rand (Finn Jones) je syn z milionářské rodiny, který havaroval letadlem ve vysokých horách, kde se jej ujali mniši. Po letech se vrací do New Yorku jako změněný člověk. V exilu studoval buddhistickou filosofii, kung-fu a především teď dokáže povolat nadpřirozenou sílu Železné pěsti (Iron Fist). S nově nabytými schopnostmi začne v New Yorku potírat korupci. Dále hrají: Jessica Henwick jako Colleen Wing, Randova spojenkyně, která v New Yorku vede vlastní dojo. David Wenham jako Harold Meachum, nelítostný korporátní boss, který se po Randově zmizení spojil s jeho rodiči. Jessica Stroup hraje Joy Meachum, Haroldovu dceru a Dannyho kamarádku z dětství. Tom Pelphrey hraje jejího bratra. Oba dva v Dannyho nepřítomnosti budovali Rand Enterprises a jejich práce je Dannyho návratem ohrožena. Carrie-Anne Moss si zopakuje roli Jeri Hogarth, kterou měla už v Jessice Jones a Daredevilovi. Jako právnička pomůže Randovi s návratem do New Yorku. Showrunnerem seriálu je Scott Buck. Datum premiéry je stanoveno na 17.3. 2017.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Fimi. | 09.02.2017 07:07
Scott už je v MCU a navíc se sice prát umí ale takový seriál by asi neutáhl...však jste to ještě neviděli
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu