Shondaland: Chirurgové, Skandál a Vražedná práva se vrátí

Shondaland: Chirurgové, Skandál a Vražedná práva se vrátí | Fandíme seriálům
Grey's Anatomy přitahuje diváky už více než 13. let a do důchodu se stále nechystá. A ostatní seriály jakbysmet.

Asi to málokoho překvapí, ale tři populární seriály z produkce Shondy Rhimes (Shondaland), které již několik let tvoří stabilní pilíř vysílání stanice ABC, byly prodlouženy o další sezony. Chirurgové (Grey's Anatomy) se v září vrátí s 14. řadou, Skandál (Scandal) společně se 7. řadou a Vražedná práva (How to Get Away with Murder) se 4. řadou.

Chirurgové už dávno nejsou ten mamut, kterého si naladilo večer co večer dvacet milionů diváků, ale pořád je to v klíčové demografické skupině 18-49 nejsledovanější seriál ABC, který se pravidelně umisťuje mezi deseti nejsledovanějšími seriály a mezi veřejně šířenými stanicemi jde o třetí nejsledovanější drama. Se započítáváním všech, kteří si seriál pustí nejpozději do týdne od premiéry, se Chirurgové stále drží na sledovanosti přes 11 milionů diváků. Skandál se na obrazovky v lednu vrátil po delší době a silně boduje. Sledovanost (s nahrávajícími) se drží přes 10 milionů diváků a seriál pravidelně vyhrává svůj programový slot. Vražedná práva si pouští nebo nahrává „jenom“ kolem osmi milionů diváků, ale po 10. hodině večerní je to parádní výsledek, který ze seriálu dělá týden co týden nejsledovanější drama vysílané po 10 hodině.

Obnovení tří seriálů tedy není nijak překvapivé a fanoušci Shondy Rhimes se mohou těšit na další porci dramatu, napětí, cliffhangerů, skandálních odhalení, šokujících zvratů a neuvěřitelných vztahů.

Zdroj: Coming Soon

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu