Crashing: Nový seriál s komikem Petem Holmesem v hlavní roli

Crashing: Nový seriál s komikem Petem Holmesem v hlavní roli | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Komik Pete Holmes se v seriálu o cestě za úspěchem a sebepoznáním pokusí postavit na vlastní nohy.

Již v noci na zítřek nám HBO (i česká) přinese nový seriál s názvem Crashing. Tento komediální seriál bude pojednávat o začínajícím stand-up komikovi jménem Pete, který jednoho dne zjistí, že ho jeho manželka podvádí. Pete se v tomto okamžiku rozhodne změnit svůj život— chce se přestěhovat do New Yorku a stát se úspěšným stand-up komikem. Tato cesta za úspěchem přivádí Petea do zcela nového prostředí a mezi nové lidi. Zároveň ho zavede k sebepoznání a dá mu jistě více než jednu dobrou radu do života.

V hlavní roli se představí Pete Holmes, který spolu s producentem Juddem Apatowem rovněž stojí za celým projektem a s hlavní postavou seriálu má společného více, než pouze křestní jméno. Pete Holmes je totiž v Americe velmi populární stand-up komik, který se několikrát objevil v talk show Conana O'Briena či Jimmyho Kimmela a měl dokonce i svou vlastní talk show. Ta se sice udržela jen dva roky, nicméně od roku 2011 má Pete svůj úspěšný podcast You made it wierd with Pete Holmes, jehož hosty bývají známé celebrity a další populární komici. Mimo to také spolupracoval s CollegeHumor Originals. V nadcházejícím seriálu Crashing se bude vycházet z Peteových zkušeností a také z jeho zážitků. Do určité míry tak Pete Holmes ztvární sám sebe.

Kromě Holmese se v seriálu jakožto Peteova žena objeví Lauren Lapkus (Jurský svět). Dále Petea v seriálu podpoří Artie Lange (Californication) a rovněž populární komik a herec T.J. Miller (Deadpool, seriál Sillicon Valley). Seriál bude mít 8 dílů a začne se na HBO vysílat už dnes v noci, tedy 20. 2. ve 4.30 ráno našeho času.

O tom, jak se Pete se svým snem a svými strastmi popasuje se můžete podívat v níže přiloženém traileru, který dokáže na seriál velmi dobře navnadit.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu