Teorie velkého třesku: Spin-off s Sheldonem vybral herce

Teorie velkého třesku: Spin-off s Sheldonem vybral herce | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Kdo by měl hrát malého Sheldona a jeho matku. Plus Amy a Bernadette vyjednávají o platech.

Spinoff Teorie velkého třesku, ve kterém se podíváme na to, jak malý Sheldon vyrůstal v Texasu, pomalu nabírá obsazení. Do hlavní role si tvůrci vyhlédli Iaina Armitage, kterého aktuálně můžete vidět v seriálové novince HBO, Sedmilhářky, kde hraje syna Shailene Woodley. Zároveň si také tvůrci vybrali herečku, jež by měla ztvárnit matku malého génia. Náboženskou fanatičku Mary Cooper by mohla hrát Zoe Perry, což je dcera Laurie Metcalf, která Sheldonovu matku hraje v hlavním seriálu. Sheldonův otec už je také vybraný, ale jednání zatím nejsou dostatečně daleko a jméno je pro tuto chvíli utajené.

Pokračuje také vyjednávání o platech hereček hlavního seriálu. Představitelky Amy a Bernadette, Mayim Bialik a Melissa Rauch, dosud dostávaly kolem 100 000 dolarů za epizodu a měly dostat přidáno na 200 000 za epizodu, zatímco původní pětice dostává kolem milionu za epizodu (každý). Původní pětka si kolegiálně nechala o 100 000 snížit platy, aby se peníze mohly rozdělit mezi dvě zbývající herečky. Ty by tak měly dostávat 450 000 měsíčně (každá). To je výrazně lepší částka, ale agenti obou hereček vyjednávají o ještě vyšších platech a chtěli by je přiblížit také ideálně k milionu dolarů. Argumentem je, že se z obou už dávno staly integrální a nepostradatelné části seriálu.

V současné době ale není k podobnému vyjednávání úplně ideální půda. Seriál už tolik nevydělává na přeprodeji práv dalším stanicím (práva se přeprodala jako balík a přidání dalších epizod už cenu nezvýší), peníze z VOD jsou teprve v jednání a během prodeje Warneru (který seriál pro stanici CBS produkuje) společnosti AT&T se budou utahovat opasky, takže není moc reálné, aby rozpočet ve výši zhruba 6-7 milionů na epizodu nadále rostl. Všechny strany ale předpokládají, že se dohodnou a seriál bude nadále pokračovat i s Bernadette a Amy.

Zdroje: Variety I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu