Losing It: Jon Cryer vezme po Dva a půl chlapa další komedii

Losing It: Jon Cryer vezme po Dva a půl chlapa další komedii | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Populární protějšek Charlieho Sheena zkusí další neurotickou roli.

Jon Cryer není pro příznivce tradičních sitcomů neznámé jméno. Držitele dvou cen Emmy jsme mohli vídat 12 let v seriálu Dva a půl chlapa, kde hrál neurotického bratra Charlieho Sheena. Teď přijal hlavní roli v seriálu Losing It.

Ten nemá být sitcomem točeným před živým publikem, ale klasicky natáčeným seriálem, které na komediálním poli v posledních letech nad „studiovými“ sitcomy převažují. Seriál se má soustředit na tři dospělé sourozence a jejich rodiče, kteří mají problémy s duševním zdravím, vztahy, vlasní svobodou, vlastním životem – prostě to už nezvládají (they are „loosing it“).

Sám Cryer hraje Andyho, úspěšného akupunturistu, který se dal na východní filosofii, aby se nějak vyrovnal se svojí bláznivou rodinou. Je si blízký s matkou, ale s otcem je to složitější. Andy se o něj musí starat, i když se táta nikdy nestaral o něj. Andy nad vším musí mít kontrolu a je přesvědčený, že dokáže všechno spravit. To nicméně nemusí platit o jeho manželství, které se rozpadá od chvíle, kdy manželku nachytal s milencem.

Zatím byl schválený pilot, ale počítá se s tím, že má seriál díky Cryerovi velkou šanci to dotáhnout až na obrazovky. Natalie Morales hraje Andyho mladší sestru, výkonným producentem a scenáristou je DJ Nash, dále produkují Aaron Kaplan a Dana Honor. První epizodu režíruje Julie Anne Robinson.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu