Pozůstalí míří zpět na obrazovky, trailer slibuje silný zážitek

Pozůstalí míří zpět na obrazovky, trailer slibuje silný zážitek | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Třetí řada seriálového hitu Pozůstalí (The Leftovers) se vrátí již v dubnu, jako předskokan odložené Hry o trůny.

Přes rok dlouhé čekání na finální řadu mysteriózního seriálu Pozůstalí (The Leftovers) se konečně blíží ke konci. Již v neděli 16. 4. 2017 bude mít mezinárodní premiéru na HBO, a to včetně české divize. Namísto obvyklých 10 epizod se ve finální třetí řadě dočkáme jen 8 dílů, závěrečný díl bude odvysílán 4. 6. 2017. Pozůstalí tak nahradí v jarním vysílacím čase sedmou řadu Hry o trůny, která se kvůli náročné postprodukci přesunula až na léto.

Děj třetí řady je opět zahalen tajemstvím a ani vypuštěné teasery a trailery nepomohly rozluštit, o čem přesně hlavní dějový oblouk bude. Pouze se zdá, že Kevin bude v centru dění a opět bude muset zemřít. Co víme jistě je, že se třetí řada bude opět odehrávat na jiném místě než předchozí série. Tentokrát se s rodinou Garveyových vydáme do tajemstvím zahalené Austrálie. Scenárista a producent Pozůstalých, Damon Lindelof (Ztraceni, Země zítřka), sdělil, že se atmosféra celé třetí série odkloní od toho, na co jsou fanoušci seriálu zvyklí, a že diváci budou velmi překvapeni, jakým směrem se bude finální sezóna ubírat. Rovněž slíbil, že třetí řada odkryje pár nezodpovězených tajemství, ale že nemůžeme čekat odpovědi na všechny otázky. Všechny fanoušky by mohlo uklidnit tvrzení herečky Carrie Coon, ztvárňující Noru Durst, která pro server TVline uvedla, že má seriál velmi uspokojivý a ten nejlepší možný konec. Štáb pod vedením scénáristy Lindelofa natáčel první dvě epizody v Texasu, (kde se odehrávala 2. série), poté se přesunul natočit zbytek dílů do Austrálie.

Ve finální řadě se vrátí většina hlavních aktérů z minulých sérií, v čele s Justinem Therouxem (Dívka ve vlaku) v roli Kevina Garveyho, Christopherem Ecclestonem (Legendy zločinu, Doktor Who) v roli faráře Matta a Scottem Glennem (Daredevil) v úloze Kevinova tajemného otce. Další potvrzení herci z předchozích sezón: Margaret Qually (Správní chlapi), Carrie Coon (Zmizelá), Kevin Carrol (Grimm) nebo Liv Tyler (trilogie Pána prstenů). V lednu 2017 bylo oznámeno, že se v nespecifikovaném počtu dílů objeví nová utajovaná postava v podání herečky Lindsay Duncan, známá z filmů Birdman či Alenka v říši divů: Za zrcadlem.

Kratší upoutávky v playlistu velmi znepokojivým způsobem navnazují na předchozí série a i krátké výjevy dokážou zrychlit tep. Delší upoutávka potom uhrane krásně komponovanými záběry, přičemž za velkou část epizod bude opět zodpovědná Mimi Leder, která je vlastně podepsaná pod to, jak je seriál vizuálně vyprávěný a jednou z klíčových tvůrčích osobností. Na nové upoutávce zaujme také množství černého, suchého humoru, s jakým jsou silné, dramatické situace podávány. Už aby byl duben. Tenhle bezpochyby fantastický seriál si zaslouží to nejlepší možné zakončení.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu