Komentáře 3

Danielll | 30.04.2017 21:41
No jen kdyby to někoho zaujímalo,anebo třeba inspirace pro Rudmena.Zrovna projíždím jeden Anime web a prozatím jsem narazil na dvě zaujímavé anime počiny.Ten první se jmenuje Blame! a jde o film rok 2017 (trailer je venku) a nevyzerá to veru zle.Ten druhej je seriál (12 dílu) z názvem Clockwork Planet zde opening https://m.youtube.com/watch?v=… a na stránce shirai je momentálně přeloženo 4 díly,tak ja si to nenechám ujít.Jinak koukám na Darker Than Black a skvělá záležitost a rozhodně doporučuji anime Cross Ange Tenshi to Rynu no Rondo,naprosto skvělá záležitost,která se může zařadit za tak skvělé anime jako je třeba Code Geass.
ukulelembo | 21.04.2017 00:08
Bože to je pošahanost. To formátování je tu nějak totálně mimo. Ani jeden nemůže napsat co se má odmazat. No radši prostě ten link postnu znovu a redakci poprosím o smazání "zbytečných" postů.
https://youtu.be/hTVj-4uiOt4
ukulelembo | 21.04.2017 00:01
Hmm, pěkně napsáno. Já snad jen doplním, že ono původní anime, které s mangou společně vycházelo, nemělo s mangou samotnou, kromě výchozí premisy a pár postav, prakticky nic společné a šlo spíš o dva paralelní projekty, které vycházeli pod jedním jménem. Celá ta situace kolem jejich vzniku pak byla krapet složitější, ale v jednoduchosti stačí víceméně říct, že seriál si vydupalo studio, které chtělo spíš tradiční superhrdinské dobrodružství, zatímco mangu si vzal pod palec sám Nagai a pojal jí spíš jako čistokrevný a řádně krvavý horror. Prvním skutečným pokusem mangu zadaptovat byly až později dva videofilmy, který pokryly děj až zhruba do poloviny.
Nové anime alespoň dle slov režiséra slibuje poprvé zadaptovat mangu celou. Včetně jejího kultovního a řádně depresivního konce. Tak uvidíme, jak moc vážná jsou jeho slova.
Na závěr přidávám pro porovnání intro z původního seriálu a jednu scénu z videofilmu adaptujícího mangu:
https://youtu.be/hTVj-4uiOt4 /> https://youtu.be/C6bHEsFZx8c

Přidat nový komentář

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu